Skocz do zawartości

Czy AfterMarket.pl/Dropped.pl jest bezpiecznym rejestratorem

Gwardzik

Rekomendowane odpowiedzi

A mnie zirytowało to, że wczoraj wytypowałem poprawny wynik 2:0 i udostępniłem posta zgodnie z regulaminem, ale Aftermaket zrobił mnie w h..ja i napisał, że nie przyśle kodu, bo profil nie jest publiczny, tylko dla znajomych (nie było napisane, że musi byc publiczny), teraz jak coś napisze to usuwają moje posty...odradzam, za karę przeniosłem 10 domen do Premium.pl, jutro następna paczka ;)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

zmienili, ale dopiero, około 30 minut temu napisali, że musi być publiczny, bo nie mieli jak zweryfikować, ja wysłałem screena z mojego profilu z datą, to mnie zbanowali, i usunęli wszystkie posty, żeby tylko kodu nie wysłać, żenująca firma, żenujący ludzie.

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Został usunięty zaczęty przeze mnie watek pod tytułem:

"Michau Enterprises, Limited - tej firmie już dziekujemy - epitafium

Co zrobić aby się nie obudzić z ręka w nocniku"

No cóż widocznie właściciele tego forum nie uważają za słuszne ostrzec swoich użytkowników przed tym co się dzieje na rynku domeniarskim. Już niedługo huk będzie tak duży, że usłyszą go nawet na Cyprze. Chciałem tylko powiedzieć, że za wszystko co piszę to biorę pełna odpowiedzialność i nich moderatorzy nie starają się być świętsi od papieża. Chciałem tylko podać sposób w jaki można odzyskać przynajmniej część pieniędzy jakie dropped jest winny swoim klientom.

Nie kupuj domen na cyprze jezeli nie chcesz ich stracić,. Jest tylu uczciwych rejestratorów w Polsce.

Zakupiłem domenkę szczęśliwy, że zaraz ja bede mieć czekam i wczoraj czekam i dzisja też czekam, a najlepsze jest to, że ona dalej wolna jest i mogę ja kupić w np. home.pl i co wtedy się stanie ? No cóż po tym co doświadczyłem Aftermarket koniec :D

activist aka terrorist

U jednego klienta mam taką sytuację.

Na koncie saldo ponad 90zł

Próbuję zarejestrować .pl

dostaję komunikat "Nie można wykonać operacji (Niewystarczająca ilość środków na koncie prepaid - 2308[ 12001])"

Ja Ci odpowiem i mam nadzieję, że zdążysz to przeczytać zanim mój post zostanie usunięty.

Dropped dzieli pieniądze na wirtualne - ta są te które widzisz w Panelu Klienta, zmieniają swoją właściwość z realnych na wirtualne w drodze z Twojego konta bankowego na konto bankowe dropped i to,że Ty je wpłaciłeś na zakup domen nikogo w dropped nie interesuje.

Pieniądze realne to są te, którymi dropped musi zapłacić do NASK za zakup przez Ciebie domeny i tych właśnie pieniędzy dropped nie ma. Zamianę z pieniędzy realnych na wirtualne opanowali do perfekcji natomiast w druga stronę im nie idzie i nie zanosi się, żeby się coś w tym zmieniło Ludzie robią tak: piszą ticket do dropped pracownik dropped przelewa 10 zł na konto w NASK i pisze do Ciebie odpowiedz, że już jest ok. modląc się aby ktoś w tym czasie nie zechciał rejestrować domeny bo dla Ciebie znowu braknie i trzeba będzie przelać następne 10 zł

Nie kupuj domen na cyprze jezeli nie chcesz ich stracić,. Jest tylu uczciwych rejestratorów w Polsce.

Paypal zablokował im konto ale jeszcze przed tym gdy wdrożyli możliwość płatności przez ten serwis w dropped dlatego upierali się przed dodaniem tej płatności, wdrożyli ją a teraz znów zniknęła. Coś może w tym być bo paypal lubi blokować bezpodstawnie konta. Paypal po otrzymaniu wszystkich potrzebnych faktur papierów i tak nie odblokowuje kont więc jeżeli to prawda to dropped ma duży kłopot.

Nigdy nie miałem żadnej negatywnej przygody z dropped, wszystko szybko i sprawnie, bardzo sobie chwale ich usługi. Gdy czytam posty powyżej zaczynam się bać o swoje domeny...

Ja też mam dobre zdanie o dropped. Ostatnio przedłużałem kilka domen i wszystko poszło bez problemu. Oczywiście domeny odnowili w ostatniej sekundzie ale i tak zgodnie z planem.

Ciekawi mnie natomiast transfer domen EU z dropped. Czy oni mi mogą coś takiego zablokować? Z tego co pamiętam to w przypadku domen EU transfer wygląda trochę inaczej. nie ma authinfo, trzeba tylko wejść na jakąś stronę i coś przepisać (dostaje się maila, robiłem to tylko raz). Ma ktoś jakieś doświadczenie w tej kwestii?

seowyszbanner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności