Skocz do zawartości

Czy AfterMarket.pl/Dropped.pl jest bezpiecznym rejestratorem

Gwardzik

Rekomendowane odpowiedzi

Jedno małe ale do tego co czytam - paypal bez podstawnie nie blokuje kont i mając odpowiednie dokumenty bez problemu każde konto można odblokować

Wszystkie blokady jakie są realizowane są TYLKO i wyłącznie realizowane na podstawie prawa obowiązującego wszystkich czyli pranie brudnych pieniędzy - na naszym koncie paypala są spore kwoty idące w dziesiątki tysięcy i po jednej małej przepychance związanej z autoryzacją konta dla firmy (trwało to może 3h) konto zostało odblokowane i uzyskało status zweryfikowany dla określonej działalności

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Z tego co pamiętam to w przypadku domen EU transfer wygląda trochę inaczej.

Z tego co ja pamiętam, to jakiś czas temu zmieniły się zasady transferów .eu i teraz można to zrobić bez udziału obecnego rejestratora a okres abonamentowy się przedłuża (sumuje) a nie zaczyna od daty transferu.

@Kojotek

Paypal może blokować konta również na podstawie swojej widzimisię z czego chętnie korzysta.

Są setki wątków na forach, gdzie żalą się zupełnie legalne i duże firmy.

B

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Jedno małe ale do tego co czytam - paypal bez podstawnie nie blokuje kont i mając odpowiednie dokumenty bez problemu każde konto można odblokować

Wszystkie blokady jakie są realizowane są TYLKO i wyłącznie realizowane na podstawie prawa obowiązującego wszystkich czyli pranie brudnych pieniędzy - na naszym koncie paypala są spore kwoty idące w dziesiątki tysięcy i po jednej małej przepychance związanej z autoryzacją konta dla firmy (trwało to może 3h) konto zostało odblokowane i uzyskało status zweryfikowany dla określonej działalności

Nie chcę bronić Dropped (chociaż ich lubię i od bardzo dawna używam), ale z własnego doświadczenia powiem, że niestety to co piszesz to nieprawda. To, że Tobie akurat tak sie trafiło nie znaczy, że każdy ma taki fart. W necie są tony informacji o poblokowanych kontach przez PayPal i drogach przez męki, żeby to odblokować później.

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Kto wchodzi w biznes ;)

Subskrypcja papierów dłużnych AfterMarket.pl

"W sprzedaży dostępnych jest 300 papierów dłużnych o wartości 1000 zł każdy, oprocentowanych 10% w skali roku".....

w sumie jak widać brakuje im 300 koła to raczej tragedii nie ma z ich kondycją finansową.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

nie dokonca jest tak jak pisze kojotek. mialem kilka razy blokowane konto, zazwyczaj nie bylo problemu, szczegolnie jak byly na nich kwoty mniejsze, wyslanie dokumentow, i po problemie, ale np konto firmowe zablokowane bylo dlugi okres, i nie mam bladego pojecia dlaczego. wysylane dokumenty, faxy, skany, telefony i go**o. zablokowana byla dosc pokazna jak dla mnie suma i mimo iz odblokowali w koncu po kilku miechach, do dzis nie wiem dlaczego bylo zablokowane.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

moim zdaniem WIELKI samobój z tymi "papierami dłużnymi" - wieść się rozniesie i ludzie zaczną uciekać z domenami. ja bałbym się tam trzymać domeny, tym bardziej że firma robi coraz więcej akcji kredytowych - najpierw ta promocja 37zł, teraz kredytowanie się w taki sposób... ciekaw jestem bardzo finału, bo odzyskiwanie pieniędzy od firmy z cypru może być ciężkie

Jak subskrypcja dojdzie do skutku, to niech się martwią inwestorzy :) , ale jak nie sprzedadzą tych 'papierów dłużnych' bo nie będzie chętnych, to faktycznie trzeba będzie przyśpieszyć przenoszenie domen....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

O domeny .pl w razie upadku rejestratora nie ma co się martwić. Były już takie przypadki w Polsce. Domny przechodzą wówczas automatycznie do wirtualnego rejestratora w nask i z tamtąd spokojnie można je sobie gdziekolwiek wytransferować. JAk jest z domenami globalnymi to nie wiem, ale wydaje mi się, że podobnie.

A ja już wiem, że się przenoszę. Przy 10 czy 100 domenach można pozwolić sobie na ryzyko ale dla mnie wygląda to tak jakby firma traciła płynność. Jeden z największych rejestratorów, wiele lat na rynku i nie mają 300 tys?

Jak się sprzedaje domeny za złotówkę to tak potem bywa...

Jak się sprzedaje domeny za złotówkę to tak potem bywa...

a nie sądzisz, że przeinwestowali kupując na handel wszystko co się rusza ? masowo kupując domeny, opcje itp uziemili chyba masę kasiory.

M

przecież znamy ceny nask dla partnerów, ceny oferowane przez dropped byli z założenia dumpingowymi, a na dłuższą metę nie można ciągle dumpingować, wiec się skończyło chyba... co nie zmienia faktu ze przychwycili dla mnie wczoraj domenę, opłaciłem, i mam już zarejestrowaną.

Wątpię że dropped upadnie, jeśli nie wyjdą z finansowego impasu prawdopodobnie firmę przyjmie kto inny, 50 000 klientów to łakomy kąsek

Wątpię że dropped upadnie, jeśli nie wyjdą z finansowego impasu prawdopodobnie firmę przyjmie kto inny, 50 000 klientów to łakomy kęs.

Raczej nie upadnie, ale..... jakiś czas temu Drooped pokazał, że potrafi zrobić dziwne posunięcia - m.in. bez niczyjej zgody, zupełnie bezprawnie przenieść nieswoje domeny do innego rejestratora i żeby było ciekawiej tam je wystawić na aukcji :P - obawiam się właśnie takich nieprzewidywalnych kroków.

M

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności