Skocz do zawartości

Czy AfterMarket.pl/Dropped.pl jest bezpiecznym rejestratorem

Gwardzik

Rekomendowane odpowiedzi

a nie sądzisz, że przeinwestowali kupując na handel wszystko co się rusza ? masowo kupując domeny, opcje itp uziemili chyba masę kasiory.

Sądzę, że możemy tylko GDYBAĆ bo nie znamy żadnych konkretów z wew.

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
przecież znamy ceny nask dla partnerów, ceny oferowane przez dropped byli z założenia dumpingowymi, a na dłuższą metę nie można ciągle dumpingować, wiec się skończyło chyba... co nie zmienia faktu ze przychwycili dla mnie wczoraj domenę, opłaciłem, i mam już zarejestrowaną.

Wątpię że dropped upadnie, jeśli nie wyjdą z finansowego impasu prawdopodobnie firmę przyjmie kto inny, 50 000 klientów to łakomy kąsek

ciekawe jak można przechwycić domenę gdy brak srodków na kontach prepaid w nask?

Może akurat coś doładowali? Mi ostatnio też udało się przedłużyć normalnie domenę.

No to może jakiś totalny fuks był i domena była u nich wcześniej utrzymywana - bo juz nawet w tym temacie widzałem potwierdzenia że am od przynajmniej miesiąca nie łapie domen - i to z żadnym priorytetem

bo juz nawet w tym temacie widzałem potwierdzenia że am od przynajmniej miesiąca nie łapie domen - i to z żadnym priorytetem

w temacie widziałes raczej "specjalne przypadki"..

AM ma pewnie z 50 tysięcy klientów lekka ręką, a tak naprawdę ruch hejterski to 5-6 tych samych userów na forach. albo pozostałe 49,995 osób jest bardzo wyrozumialych, albo po prostu nie maja az takich problemow z nimi (raczej to drugie :)).

pozdrowienia.

googlerulz.

jest bardzo wyrozumialych

- ciekawe jak Ty byś był wyrozumiały gdybyś spróbował wejść na swój serwis a tutaj parking od kilku dni....bo im się coś z DNSami powaliło..... - gdyby to było zaplecze to można być wyrozumiałym

- ciekawe jakbyś był wyrozumiały gdybyś opłacił domenę z serwisem a ona została wyłączona - bo nie mieli kasy.. Na szczęście przypomniałem się i domena nie spadła....

- ciekawe jakbyś był wyrozumiały, gdybyś założył test na dobrą nazwę domeny i jakby się okazało , że nie możesz tej domeny wykupić w odpowiednim terminie, bo nagle się okazuje, że ta domena jest zarejestrowana u innego rejestratora - tekst od BOKu : bardzo nam przykro....

ja to muszę być superpechowcem, że mnie akurat to dotknęło.....

Jak widzisz nie tylko 'widziałem', ale doświadczyłem tego w okresie ostatnich dwóch miesięcy

A teraz - dziś dostaje już drugi mail od automat@dns.pl o zmianach jakie zachodzą na moich domenach....przejmować się ? czy nie przejmować się tym co Aftremarket robi z moimi domenami ? - dodam, że ja osobiście nie dokonywałem żadnych zmian

Wiem, wiem jak podchodzisz - nie dotknęło Ciebie to znaczy inni piszą bzdury.....pewnie się nie znają , pewnie problem leży gdzie indziej....spokojnie - masz prawo tak to odbierać

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

@mario

Miałem dziś to samo u siebie:

Nastapila zmiana abonenta nazwy domeny "....."

Zmiana zostala dokonana za posrednictwem registrara - Michau Enterprises Ltd., obslugujacego powyzsza nazwe domeny. W przypadku pytan, prosimy o kontakt z Partnerem:

--------------

Odpowiedź z supportu:

Zmiana polegała na ustawieniu Pańskiego adresu email dla tej domeny............ Przepraszamy za zamieszanie.

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Odpowiedź z supportu:

Zmiana polegała na ustawieniu Pańskiego adresu email dla tej domeny............ Przepraszamy za zamieszanie.

A nie pisałem przypadkiem o tym, ze domeny utrzymywane i rejestrowane w dropped mają inny adres autoryzacyjny niż podajemy. Post został usunięty.

Nie kupuj domen na cyprze jezeli nie chcesz ich stracić,. Jest tylu uczciwych rejestratorów w Polsce.

Hmm, ostatnio ( w połowie miesiąca) przedłużałem domenkę, miała ważność do 30.06, dziś chcę na nią wejść:

Nie odnaleziono serwera

Firefox nie może odnaleźć serwera xxxxxxxx

Na jaki adres e-mail pisać do nich, żeby szybko sprawę załatwić?

Hmm, ostatnio ( w połowie miesiąca) przedłużałem domenkę, miała ważność do 30.06, dziś chcę na nią wejść:

Nie odnaleziono serwera

:D:) - pisz tu : kontakt@ticketserver.pl

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności