Skocz do zawartości

Czy AfterMarket.pl/Dropped.pl jest bezpiecznym rejestratorem

Gwardzik

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hmm, ostatnio ( w połowie miesiąca) przedłużałem domenkę, miała ważność do 30.06, dziś chcę na nią wejść:

Nie odnaleziono serwera

Firefox nie może odnaleźć serwera xxxxxxxx

Na jaki adres e-mail pisać do nich, żeby szybko sprawę załatwić?

Również chciałbym ostrzec przed dropped.pl, w ostatnich czasach zbyt często dają d... W zeszyłm miesiącu przepadły mi 2 domeny, które były odnowione na miesiąc przed wygaśnięciem, akruat na domenach mi bardzo zależało, ale zanim się spostrzegłem zostały wyindekswane z G. i ponownie zarejestrowane po zgłoszeniu ticketu.

Oczywiście zero rekompensaty ze strony Dropped.pl.

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

hm, to średnio musiało ci zależeć jak nie zauważyłeś, że domena nie działa i google zdążyło ja wyidenskować.. moja była prawie tydzień nieopłacona z mojej winy i nic się nie windeksowało;-)..

pozdrowienia.

googlerulz.

Nie mam wdrożonych jeszcze narzędzi do monitorowania wszystkich posiadanych domen pod kątem ich dostępności, ale widocznie będę musiał. Tak czy inaczej piszę by jednak te ważne domeny trzymać gdzieś indziej, chodźby nawet w OVH, którzy wydają się być bardziej rzetelni niż ekipa z AfterMarket, która ma klientów w głębokim poważaniu :)

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Nie mam wdrożonych jeszcze narzędzi do monitorowania wszystkich posiadanych domen pod kątem ich dostępności, ale widocznie będę musiał. Tak czy inaczej piszę by jednak te ważne domeny trzymać gdzieś indziej, chodźby nawet w OVH, którzy wydają się być bardziej rzetelni niż ekipa z AfterMarket, która ma klientów w głębokim poważaniu :)

W takim wypadku mamy rózne doświadczenia .

Ostatnio odnawiałem domenę kilka dni przed wygaśnięciem i nie miałem takich problemów jak ty ,

• 2 tygodnie później...

Mam pytanie do adminów: Czy na tym forum tez zostanę zablokowany jak będę opisywał swoje perypetie z dropped.pl i wyrażał negatywne i niepochlebne opinie aby przestrzec innych użytkowników forum przed zadawaniem się z oszustami. (Jestem w pełni świadomy znaczenia tego słowa i konsekwencji prawnych w przypadku pomówienia)

katsystem.gif

Multikody do 388 seokatalogów, 375 katalogów arfooo, 317 katalogów sinooke

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności