Skocz do zawartości

Czy AfterMarket.pl/Dropped.pl jest bezpiecznym rejestratorem

Gwardzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jeśli zablokowali Paypala to ciekawe czy teraz wszystkim co ostatnio płacili via PP będa musieli płacić jeszcze raz :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

https://www.di.pl/index.php?showtopic=13766...st&p=491664

powyzej jest dyskusja na ten temat. nie wiem ile tam prawdy, a ile promowania się konkurencji, której jest to na ręke.. no ale coś jest na rzeczy.. ja na razie czekam na rozwój sytuacji.

edytowalem, bo dalem zly link pierwotnie..

pozdrowienia.

googlerulz.

No nie, to był nowy post "Premium" z podtytułem "Konto zablokowane" czy jakoś tak.

Może się moderator rozpędził?

W każdym razie po telefonie okazało się, że dane im się nie zgadzają - zmieniłem adres, a że kraju nie można zmienić przy zmianie adresu, to został polski adres w obcym kraju :( Podobno to blokuje automat, podobno to szybko poprawią. Czekam...

Sami poprawili, zmienili kraj na Polskę i odblokowali konto, czyli procedurę mają trochę kulawą, ale reagują prawidłowo, czyli w sumie plus.

ja dziś przedłużyłem jedną domene ale zmian w DNS nie widzę ... jeszcze ...

edit: druga tez nie jest zaktualizowana

edit: te co przedłużałem w marcu są OK, te co w kwietniu nie mają zaktualizowanego okresu rozliczeniowego...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

AfterMarket nie polecam! Mam na tą firmę alergie. Kiedyś kupowałem u nich domenę i wniknęły z tego powodu pewne problemy. W końcu napisałem że podam sprawę do sądu, bo była to niemała kwota. A oni mi na to że mogę im naskoczyć ….. bo siedzibę mają na Cyprze. Ciekawe czy z innymi klientami też tak postępuję.

Każda inna firma ale nie AfterMarket, niech was nie skuszą niskie ceny !

Sredcznie Budowlane Zapraszam  Narzedziak24.pl

U mnie wszystko jest OK - włącznie z przechwyconymi domenami w tym miesiącu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności