Skocz do zawartości

Czy AfterMarket.pl/Dropped.pl jest bezpiecznym rejestratorem

Gwardzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Po tych ich „nowościach” coś mi "zwisło" kupiłem (zarejestrowałem) rano domeny pokazały się dopiero w PA wieczorkiem. Wcześniej zrobiłem Transakcje Escrow i czekałem 6 dni zanim domeny pokażą się u mnie w PA - więc fajnie mnie przywitali z tymi nowościami :) Wcześniej nie miałem żadnego problemu u nich.

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Witam

Jako nowy na tym forum.

Czy Wy wiecie na jakim świecie żyjecie ? :)

Chyba troszkę oderwiani jesteście od szybko zmieniającej się rzeczywistości.

Widzę, se jestem częsciowo cenzuworany na DI.pl przez mniej i bardziej zainteresowaqnych przed... ale sami sobie poczytajcie.

Oto mój króciiótka sygnaturka na DI.pl :

"

Aftermarket Dropped NIE WYPŁACA pieniędzy. Pracownicy zniknęli. Wszystko usunąłem z AM zostały komis.com + com.pl"

Czy ktoś z Was zna na "zywo" jakiegoś REALNEGO człowieka z Aftermarket.pl Dropped.pl

OD niemal meisiąca brak kasy. U mnei jest to więcej niz głupie 1000 PLN.

Takich czekajacych jest coraz dłuższa kolejka, wielu ma poblokowaną mozliwość wypowiedzi.

Oto jeden z moich postów np. do technika (?) z Aftermarekt.pl Dropped.pl udzielającego się na forum DI.pl ,

jaoś milczy.

Właśnie skończyłem czyszczenie 4 paneli swoich i znajomych.

Dlaczego ?

1. Aftermarket Dropped nie wypłaca pieniędzy za sprzedane domeny,.

2. Na wiadomości dot.w/w nie odpowiada ŻADEN pracownik.

3. Kontakty mailowe, telefoniczne przec Cypr, Facebook ,

forum DI.pl, TVN24, TVN CNBC, pośrednicy z forum nie przyniosły żadnych rezultatów.

4. Lista oczekujących "kasy" wydłuża się.

5. Nie chce przez "przypadek" sprzedać jakiejś domeny na AF i potem bawić sie w dedektywa "Gdzie jest przelew".

Kilku zablokowanych na forum DI.pl wściekło się.

Jeden chyba zadziałał zdecydowaniej.

Panie Dropped.pl, jeżeli chce Pan mieć nad czym pracować

przy poprawianiu usterek w Aftermarket Dropped to Pan łaskawie przekaże wy-płacącemu,

że ma kłopot.

Mnie nerwy też już puszczają.

zdążyłem to przeczytać na DI ... od kilku dni wytransferowałem co bardziej wartościowe domeny z AM do premium .... jestem w zasadzie nadal w trakcie tego procesu.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja nie zauważyłem żadnych problemów.

A na opinie użytkowników z 1 postem i takimi błędami mój króciiótka szkoda komentować.

u mnie podobnie,

żadnych problemów z dropped.

Jak mam jakiś problem to odpisują najpóźniej po kilku godzinach.

Raz minęło 10 dni i nie otrzymałem przelewu, napisałem do nich i już po kilku godzinach miałem kasę na koncie.

Poproszę o napisanie w moim imieniu :) o wyplatę kasy dotyczy "Domeny-4"

AF wie o kogo chodzi.

Czy chce Pan załączyc listę oczekujacych w swpim mailu do AF ?

Co do 1-go postu ...

Życzę Panom JoomLAB oraz lozik aby nie mieli dalej żadnych problemów. Szczerze.

Zapraszam na DI.pl jako "dobre_domeny" . Po co mam tu klonowac wszystkie wątki.

O innych zadowolonych-inaczej nie wspominam.

JA dopiszę, że opłaciłem przed świętami dwie domeny na przedłużkę - w panelu AM napis stoi, że są wazne do 2013 roku ... w NASK tego nie potwierdzają - zoabczymy czy spadną...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Przekierowanie z dropped na aftermarket już działa, tylko szybkość pierwszego ładowania strony spadła:/ ale później już śmiga bez problemu;)

https://stary.aftermarket.pl

lepiej działa :)

Ja wynosze stamtad wszystkie wartościowe domeny ... syf sie robi w tej firmie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności