Skocz do zawartości

Wasze katalogi na skrypcie "otwarty.pl mini"

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 559
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bardzo serdecznie witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów!

Właśnie jestem w trakcie budowania katalogu dla firm z Mielca i regionu. Wykonałem wstępną kosmetykę - choć jeszcze do ukończenia projektu pozostało sporo roboty. Praca na skrypcie jest wyśmienita i nie sprawia większych problemów. Muszę popracować jeszcze nad walidacją i paroma drobiazgami.

Gratulacje dla autorów!!!

zapraszam:

Mielecki Katalog Firm

Pozdrawiam

niger

• 3 tygodnie później...
katalogpr3.ovh.org

Mistrzostwo poligrafii: tekst #404040 na tle#3B3B3B, czyli szare na szarym - kompletnie nie widać opisów pól formularza. Zmień to proszę, bo reszta wygląda fajnie.

PS.

Kliknięcie w obrazek Headera przenosi na katalog.e-gracz.pl/katalog a tam: 404

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Witam.

Właśnie postawiłem sobie katalog na ty skrypcie i muszę powiedzieć że jest świetny. Wszystko bardzo łatwo można sobie zmodyfikować (mam na myśli wygląd stronki).

zapraszam do odwiedzania i dodawania wpisów.

OKS - Otwarty Katalog Stron

Darmowe pozycjonowanie dla każdego.

Zapraszam także na mój blog - wszystko o PSP

• 3 tygodnie później...
Pan Twardes szuka frajera, bo wszystkie linki mają atrybut nofollow. Za coś takiego od razu bym zbanował konto :)

A czy On gdzies napisal ze tak nie jest ? ;)

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności