Skocz do zawartości

Wasze katalogi na skrypcie "otwarty.pl mini"

Rekomendowane odpowiedzi

Kolega Cypek cos kombinuje ;) Na okolo 10 stron jakie dodalem zostalo zaakceptowane chyba 4 z tym ze zostal zmieniony anchor na malo znaczacy. A w mailu informacja, ze nie spelnia regulaminu ;)

Dodam, ze smietnikow nie dodawalem.

Pozdrawiam

Mail jest wysyłany z automatu i zawsze ma taką samą treść. Chyba z 8 stron zaakceptowałem 5 - więc 3 odrzuciłem, bo były to jedno, może 2 stronicowe wizytówki. Anchor został zmieniony na bardziej ludzki a nie typowo pod wyszukiwarkę. Od samego początku stawiam na jakość wpisów a nie na ich ilość :-)

Jeżeli uważasz, że któryś wpis odrzuciłem niesłusznie, to dodaj go ponownie, tym razem będę patrzył mniej krytycznym okiem :)

Na razie skrypt katalogu https://www.dobre-strony.c0.pl jest cały czas rozwijany i staram się dodawać nowe "bajery".

Dzięki za zainteresowanie :-P

• Odpowiedzi 559
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Linki ze stopki jako no follow :)

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Zapraszam do testowania mojego katalogu. Domena wykupiona minimum na rok - więc przez rok na pewno będzie w sieci (ale myślę, że zaistnieje dłużej). Jeśli znajdziecie jakieś błędy proszę skorzystać w formularza na stronie i wysłać mi info. Będę wdzięczny.

https://e-katalog.ostrowwlkp.pl/

• 2 tygodnie później...

Witam

Zapraszam do mego katalogu (link w stopce)

Opis:

- domena przeznaczona tylko pod ten katalog, więc nie zniknie ani za rok ani za dwa;

- max. 3 kat. -> linki bezpośrednie;

- mapa strony + 2 mapy dla Googla ( 1-podkategorie; 2-szczegóły wpisów);

- darmowy, moderowany, otwarty, pingowany,

- eksport rss-em na inną stronę ostanich 15 wpisów i linkowanie do podstron tych wpisów;

- SEO, eLo, pr0 (i wszystko co tam trzeba);

Katalog jest młody, powoli linkowany i w miarę indeksowany.

Czego oczekuję?

Dodawania tylko sensownych i wartościowych stron.

Zapraszam

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

No to i ja jeszcze dodam swój katalog oparty na mini;)

a konkretniej: WideoFilmowanie

serdecznie zapraszam do wpisywania, pod warunkiem, że ktoś ma strony o tematyce wideofilmowania;)

Katalog powstał pod wpływem zwykłego znudzenia no i...

pewnego zakładu z kolegą:)

https://wideofilmowanie.michat.pl/

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności