Skocz do zawartości

Wasze katalogi na skrypcie "otwarty.pl mini"

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 559
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Nie ma miniaturek

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

• 5 tygodni później...
www.ogame.org.pl - najzwyklejszy standard, ale poświęciłem domenę ponad roczną z PR2, więc jeśli ktoś zainteresowany to zapraszam do dodawania. Katalog zostanie podlinkowany jak tylko znajdzie się kilka ciekawych wpisów. Mam tylko problem z wyświetlaniem (a właściwie jego brakiem) się tagów na stronie głównej. Ale mam nadzieję, że jak wstanę to na świeżo na to spojrzę i coś wykombinuję.

Mam tylko problem z wyświetlaniem (a właściwie jego brakiem) się tagów na stronie głównej. Ale mam nadzieję, że jak wstanę to na świeżo na to spojrzę i coś wykombinuję.

Tagi na stronie głównej same Ci się zapełnią jak dodasz kilkadziesiąt wpisów - ustaw jeszcze w panelu adm. niższy próg np. 1-2. Poza tym jest większy problem - nie działają Ci seo linki do szczegółów wpisów...

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Tagi na stronie głównej same Ci się zapełnią jak dodasz kilkadziesiąt wpisów - ustaw jeszcze w panelu adm. niższy próg np. 1-2.

Ale u mnie w ogóle tych tagów nie widzę i za Chiny nie mogę znaleźć ustawień w panelu.

Poza tym jest większy problem - nie działają Ci seo linki do szczegółów wpisów...

Za tą wpadkę najmocniej przepraszam:/ Rano grzebałem w pliku .htaccess, gdyż robiłem przekierowania z www. na bez www. i zapomniałem dodać część o przyjaznych linkach. Już wszystko wróciło do normy i w dodatku zmieniłem grafikę. Zacząłem także linkowanie także zapraszam do dodawania wpisów.

• 4 tygodnie później...

Katalog Orangee.pl otwarty.pl mini, wpisy o PageRank 2+

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Próbowałem dodać kilka stron do Twojej Pomarańczy, ale miałem problemy z umieszczeniem anchorów w opisie.

Najpierw pojawia się komunikat, że opis jest za krótki o 200 znaków (dodaję Sprytnym) więc dopisywałem ręcznie tekst, po czym z kolei pojawił się komunikat , ze opis jest za długi o 390 znaków. Poza tym anchor nie chciał ustawić mi się w tekście, tylko zawsze wyskaiwał jako pierwszy wyraz opisu.

PS

Fajny lay.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności