Skocz do zawartości

Wasze katalogi na skrypcie "otwarty.pl mini"

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 559
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

Darmowy, niemoderowany, niezadbany ze zlym kodowaniem, katalog stron https://www.mini.zgora.pl

dopiero zaczyna, ale juz roboty go bardzo kochaja.

czy nie jest on dlatego bardzej korzystny, niz wiele z tych zadbanych i moderowanych?

Pozdrawiam i zapraszam.

Po co mam blokowac wpisy?

przecez to podstrony, a podstrony, to punkty weblinka,

a punkty weblinka to potworna kasa.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zapraszam do mojego nowego katalogu Etaciak, opartego na mocno zmodyfikowanym skrypcie, o którym ostatnio pisałem. Poniżej screen Etaciaka:

02q9i0t5x23o3974vpqy_thumb.png

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

Zapraszam do mojego nowego katalogu Etaciak, opartego na mocno zmodyfikowanym skrypcie, o którym ostatnio pisałem. Poniżej screen Etaciaka:

02q9i0t5x23o3974vpqy_thumb.png

Popraw obrazki PR w najpopularnieszych

Popraw obrazki PR w najpopularnieszych
Dzięki za info, faktycznie, jakoś mi zmienna uciekła :). Już poprawione.

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

Dziwna moda zapanowała, katalog jeszcze nie zaindeksowany a już płatny ;) No nic, powodzenia.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Wiem, że to trochę dziwne, lecz chwilowo opłaty będą. Przez parę dni wolę się skupić na dopracowaniu skryptu, niż na solidnej moderacji większej ilości wpisów, do tego jeszcze delikatnie go pozycjonuję i kończę wersję demonstracyjną panelu admina. Być może już na weekend zniosę opłaty, nazbieram trochę wpisów i dopiero po tym czasie będą wpisy płatne. Reasumując, chwilowo opłaty ustawiłem w celu ograniczenia wpisów, nie blokując przy tym strony.

Edit: Od dzisiaj wpisy do katalogu Etaciak są bezpłatne. Proszę tylko o nie spamowanie katalogu (wszelkie viagry i podobne wpisy wywalam od razu).

Dzisiaj też postaram się udostępnić demo z modyfikacjami zastosowanymi w Etaciaku.

demo_miniacz_468x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności