Skocz do zawartości

Wasze katalogi na skrypcie "otwarty.pl mini"

Rekomendowane odpowiedzi

To ja też się pochwalę :)

https://www.bazarachunkowa.pl/

Najwięcej męczarni było z tym https://www.bazarachunkowa.pl/biuro-rachunk...aworska-s6.html (dodatkowe pola itd.)

I mam pytanie: czy spamem będzie jak napisze np. maila do jakiegoś biura z prośbą o wpis ? katalog jest całkowicie darmowy.

Drugie pytanie: czy mogę sobie sam dopisać dowolną ilość stron bez powiadamiania danej firmy lub bez zgody tej firmy ?

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 559
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przejrzałem wyrywkowo trochę katalogów, jakimi tu się ludzie chwalili w 2009 roku i widzę, żee połowa nie działa (nie ma domeny, błędy servera, zmiana katalogu na inny typ strony, itp, itd.). W związku z tym mała propozycja - jeśli ktoś nie traktuje poważnie swoich katalogów to może niech ich tu nie dopisuje? Jak dla mni to jest to zwykłe marnowanie czasu innych ludzi...

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Przejrzałem wyrywkowo trochę katalogów, jakimi tu się ludzie chwalili w 2009 roku i widzę, żee połowa nie działa (nie ma domeny, błędy servera, zmiana katalogu na inny typ strony, itp, itd.). W związku z tym mała propozycja - jeśli ktoś nie traktuje poważnie swoich katalogów to może niech ich tu nie dopisuje? Jak dla mni to jest to zwykłe marnowanie czasu innych ludzi...

Ja np. nie skupiam się na dodawaniu wpisów do katalogów, które niczym nie odróżniają się od reszty (czyli standardowa instalacja, ew. zmiany takie jak podmiana banerka w topie). Wychodzę z założenia, że skoro ktoś nie włożył pracy w swój katalog, to raczej nie będzie o niego dbał w przyszłości. Ja np. stawiając katalog (obojętnie, moderowany czy też nie), zgłaszam go dopiero jak już będzie się czymś charakteryzował (np. polskie-strony.org - moderowany od wielu miesięcy z PR4, czy też na najnowszej modyfikacji udostępnianego skryptu nowy branżowy katalog z lokalizacją firmy na mapie i danymi teleadresowymi katalog.etaciak.pl, czy też inne. Czas na przygotowanie treści wolę poświęcić na zadbane katalogi, w końcu miejsce w którym będzie wpis do moich stron też ma dla mnie znaczenie.

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

Jak traktuje niepoważnie niech nie dopisuje - zgoda. Ale skąd ma wiedzieć że za pół roku zmieni skrypt?

A możesz mi powiedzieć, w którym miejscu pisałem o zmianie skryptu na jakim stoi katalog?

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

https://seokatalog.x25.pl

Katalog testowy w fazie beta. Wiele ciekawych funkcji z których cześć jest już uruchomiona ( program "nagradzani" oraz możliwość zarabiania na wpisach). W katalogu są uruchomione płatności, ale na stronie "Kody sms", są udostępnione wszystkie kody zapisane w bazie. Bardo proszę o dodawanie wpisów. Wpisy nie będą usuwane do czasu śmierci katalogu na tej domenie.

Dodałem również opcję odsłuchu tytułu i opisu wpisu. To tak dla leniwych i coś czego inne katalogi nie mają ? Wiem ze to bardziej dla ludzi niż dla robotów, ale nie tylko roboty grasują po necie.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności