Skocz do zawartości

Wasze katalogi na skrypcie "otwarty.pl mini"

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do wpisów https://katalog.lc2.pl

Co ten katalog oferuje (oczywiście oprócz 14 linków wychodzących)?

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

• Odpowiedzi 559
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przedmówcy pytali Cię co da im link w katalogu z ZEREM backlinków, w SUBDOMENIE i z 14 linkami wychodzącymi na starcie (a w przyszłości nie wiadomo co się tam jeszcze znajdzie). W sumie to mnie też ciekawi odpowiedź :)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Przedmówcy pytali Cię co da im link w katalogu z ZEREM backlinków, w SUBDOMENIE i z 14 linkami wychodzącymi na starcie (a w przyszłości nie wiadomo co się tam jeszcze znajdzie). W sumie to mnie też ciekawi odpowiedź :)

Katalog jest nowy i w początkowej fazie muszę jakoś wygenerować ruch na stronie, a backlinki będą więc się nie martwcie

Nic nie rozumiesz...
Co mi po wpisie z moim adresem, skoro wokół będzie jeszcze 14 innych?
początkowej fazie muszę jakoś wygenerować ruch na stronie, a backlinki będą więc się nie martwcie

Zaczynasz, że tak powiem, od du*py strony...

to co powinienem najpierw zrobic??

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zacząłem dopiero przygodę z katalogami i postawiłem swój pierwszy na tym właśnie skrypcie.

www.seo-katalog.ugu.pl

Żeby nie robić śmietniska przyjmuje tylko w miarę unikalne wpisy.

PS: mógł by ktoś wrzucić mod do linków zwrotnych i statystyki pagerank wpisów (w bocznym panelu)?

Dodaj stronę do katalogu Wonsz.pl!

Proszę o dodawanie ogłoszeń związanych z informatyką na Zlecenia-IT

Lukata -> to:

"powered by: skrypt katalogu otwarty.pl mini mod v2.0 | eYou | eHO

modified by: agencja reklamowa & kosmetyka & pozycjonowanie"

czyli 6 linków w stopce tak naprawdę dyskwalifikuje ten katalog. Na przyszłość wybierz coś innego... ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności