Skocz do zawartości

Wasze katalogi na skrypcie "otwarty.pl mini"

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 559
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Zacząłem dopiero przygodę z katalogami i postawiłem swój pierwszy na tym właśnie skrypcie.

www.seo-katalog.ugu.pl

Żeby nie robić śmietniska przyjmuje tylko w miarę unikalne wpisy.

PS: mógł by ktoś wrzucić mod do linków zwrotnych i statystyki pagerank wpisów (w bocznym panelu)?

Nikt nie jet tak szalony by dawać do takiego czegoś unikalne wpisy ;)

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

• 1 miesiąc temu...
Jednak są skoro już trochę w miarę unikatowych dodali. Z resztą przerzucę potem je wszystkie na inny skrypt.

IMHO nie dodają, te "w miarę unikatowe" wpisy poszły też do innych katalogów i jeśli są one mocniejsze niż Twój to będziesz miał DC.

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

• 3 tygodnie później...

Witam,

zapraszam wszystkich do mojego katalogu na skrypcie otwarty mini: Katalog.de.pl. Katalog jest niemoderowany, a wpisy akceptowane są automatycznie. Przyjmowane są tylko domeny główne i subdomeny. Zapraszam.

MaszTu.pl nowoczesny katalog stron PR4,

Seokatalog.pro katalog profesjonalny,

Kasa dla tych co ją potrzebują,

odkupię katalogi i inne portale, napisz do mnie: ckm@plusnet.pl

• 1 miesiąc temu...

Polecam:

TanieStrony.tk

Zarabiaj na swojej stronie WWW!

Kliknij tutaj

A tak może wyglądać Twój katalog za drobne pifffko- zawsze najnowsza wersja OtwartyMini Chrome by D4rk5ide

Zakup modyfikację skryptu w wersji "Chrome"

https://allegro.pl/listing/user.php?us_id=148122

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Wkrótce być może udostępnię wszystkim nową wersję "Otwarty Mini 2.0 Chrome"

Oczywiście jak to się mówi za małe "piwko" ;) , bo trochę to pracy kosztowało.

Zobacz: https://seo3.nshosted.pl

Zmiany dokonane w stosunku do wersji 2.0:

- Usunięty problem z tzw "krzaczkami" zamiast polskich znaków. Stare strony dodane przez poprzednich autorów nadal mają "krzaki" nowe nie.
- Usunięty problem z wyszukiwarką, nie szukała słów z polskimi znakami typu ś ć itp. (dodano odpowiedni wpis w search.php).
- Dodany wpis do bazy SQL otwarty_kody.
- Dodano statystyki PageRank łącznie z utworzeniem bazy w SQL.
- Dodano statystyki katalogu łącznie z utworzeniem bazy w SQL.
- Dodano [opis skrócony] na stronie głównej przy większej niż 200 ilości znaków, w szczegółach opis pełny.
- Dodano ikony upiększające odrobinę pracę administratora oraz użytkownika i kilka poprawek upiększających wygląd.
- Całkowicie zmieniony wygląd strony głównej.
- 5 linków ze stopki przeniesiono do działu twórcy (pozostał tylko 1 - główny do strony  + 1 podziękowania).
- Podczas wyszukiwania Google - powiększono słowa kluczowe o te zdefiniowane w panelu administracyjnym.
- Dodano opcję zmiany na ilość wyświetlaną wpisów w podkategoriach na 5. Dotychczas najmniej było 10.
- Dodano blokowanie dodawania stron ze znakiem / czyli dodanie tylko strony bez dalszej struktury.
Wstawiony opis jak dodać podstronę (jeśli atrakcyjna tematycznie) po zmianie podstrony na alias.
- Dodano Ograniczenie ilości znaków tytułu (64), opisu (1000 znaków), słów kluczowych (200 znaków).
- Dodane cachowanie rzadko zmienianych stron na 60 minut. Przyspiesza ładowanie oraz zabezpiecza SQL.
- Dodane pokolorowanie tagów
- Dodano wyświetlanie "nowe wpisy w katalogu"; "najlepsze"; "najczęściej oglądane"
- Usunięto wyszukiwanie PR - szukacz (strona szukacz.pl nieaktywna).
- Dodano propozycję/podobne wpisy po wejściu w szczegóły opisu strony oglądanej.
- Zmieniona kolorystyka linków PR w statystykach PR z domyślnego (zmiana w css na początku po padding: 0;})
- Poprawione wyszukiwanie stron po kliknięciu odpowiedniego nr PR w Statystyki PR
- Naprawione wyświetlanie grafiki PR po kliknięciu odpowiedniego nr PR w Statystyki PR
- Poprawiony wygląd wyświetlania stron w/g PR
- Zmieniony generator map Google na stabilniejszy
- wykorzystanie stylu css3 radius, shadow, itp w Firefox,Opera itp (możliwość róznego zaokrąglenia rogów)
- wykorzystanie pliku wspomagającego css3 w IE 6+ (zaokrągla wszystkie rogi jednakowo, ale tylko zewnętrzne ramki, bez struktury 
ramki w ramce)- p.s. jednak IE to g....no :)
-  nowe menu nawigacyjne pod pierwszą reklamą, mozliwość szybkiego wejścia do panelu administratora, skrypt imienin oraz daty
- zmiana podkładów captcha (rotacyjne obrazy tła), różna czcionka liter captcha oraz kolorystyka podobna do tła + w razie 
nieczytelności dodano odświeżanie strony.Captcha ciężko rozpoznawalna dla botów, chociaż to kwestia czasu. Litery potrafią 
nakładać się na siebie wzajemnie co utrudnia ich odczytanie dla botów.
- dodano możliwość kontaktu (formularz) z administratorem katalogu wraz z możliwością edycji w panelu administratora, oraz wpisaniem coś od siebie na stronie kontaktu przed formularzem i po formularzu
- logo w kolorystyce chrom (plik png) z oryginalnym kołem otwarty mini
- całkowicie zmieniony wygląd panelu administratora

Parę screenów strony:

glownyn.th.jpg Strona główna

tworcy.th.jpg Twórcy

kontaktw.th.jpg Kontakt

Panel admina:

adminck.th.jpg Logowanie

admin2.th.jpg Strona po logowaniu

Zainteresowanych proszę o kontakt właśnie poprzez stronę kontaktu. Pozdrawiam

Kliknij tutaj

A tak może wyglądać Twój katalog za drobne pifffko- zawsze najnowsza wersja OtwartyMini Chrome by D4rk5ide

Super. :( Bylem wielkim fanem miniacza i chętnie zainstaluje nową wersję

wiadomosci lifestylowe, sportowe i gadżetowe.

wiadomosci biznesowe dla głodnych wiedzy z tematyki finansów, giełdy czy inwestycji

łódzka agencja reklamowa zapraszamy na stronę ogólnopolskiej agencji reklamowej, oferujemy reklamą outdoor (posiadamy własne ekrany LED) oraz online. Zapraszamy na podstronę Nasi Klienci, zaufało nam już ponad 40 firm!

Wkrótce być może ....
hehe uwielbiam takie stwierdzenia. Napisz konkretnie kiedy i za ile :blink:

Wkrótce - jak dokończę pracować nad layoutem panelu admina.

Być może - dlaczego być może ? Nadal nie jestem zdecydowany. Za 10 zł to się nie opłaca, bo zbyt wielu kupi i stanie się to śmietniskiem.

A wtedy nawet ta wersja upadnie. 50 zł jak w wersji melma nikt nie da, chyba że atutem tej jest tylko 2 linki w stopce.

Czekam na propozycję ile proponujecie za moją pracę.

Od razu sprostuję, nie biorę za skrypt, bo to nie moje, chcę tylko odrobinę docenienia mojej pracy.

Dodatkowo jak już dokończę panel admina, zajmę się zrobieniem kilku css wersji kolorystycznej, wyglądu radius, podkładów, itp.

Wszystko prosto instalowane, na zasadzie kopiuj-zastąp.

Proponuję dodać parę wpisów do testowego katalogu.

Przetestować dodanie strony ze slashem na końcu, lub konkretnej ..../index.itp

Sprawdzić captcha i inne funkcje, czy Wam odpowiadają.

Kody testowe:

012345

123456

234567

345678

456789

567890

000111

000222

000333

000444

000555

000666

000777

000888

000999

Kliknij tutaj

Moim zdaniem dużo nie możesz za to brać bo np. Arfooo jest darmowym i dobrym skryptem a ma tylko 1 link w stopce.

Jak dobrze się przyjrzysz to zauważysz iż ten także posiada 1 link w stopce.

Link do strony pozycjonowanie i optymalizacja temat 54 .....

Drugi odnosi się do podstrony twórcy, który nie jest linkiem wychodzącym na zewnątrz tylko wewnątrz struktury katalogu.

Więc posiada prawdę mówiąc 1 link.

Co do Arfooo zgoda dobry skrypt, darmowy, mnóstwo templatek, ale czy tak łatwo edytowalny i prosty w obsłudze?

Sam sobie odpowiedz. Z doświadczenia wiem że na 10 próbujących skonfigurować dobrze Arfooo max 2-3 wieńczy to sukcesem.

Pozdro

Dodane 28-12-2011

W skrypcie dodałem nową opcję. Możliwość ustawienia powiadomienia w panelu admina gdzie wysłać SMS i pod jaki numer. Informacja pojawia się podczas dodawania strony. Już nie trzeba tego edytować w pliku funkcje.php

dodanieskrypt.th.jpg

dodanieadmin.th.jpg

Zmodyfikowałem także w panelu admina podstronę dodającą kody sms z propozycjami serwisów zajmującymi się kodami premium. Już nie trzeba szukać providera kodów.

kodysms.th.jpg

Kliknij tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności