Skocz do zawartości

Wasze katalogi na skrypcie "otwarty.pl mini"

Rekomendowane odpowiedzi

Nowe z dnia:06.01.2012

- Do panelu admina został dodany edytor WYSIWYG (openwysiwyg_v1.4.7) na licencji GNU, co znacznie ułatwia pracę :D

Miejsca umieszczenia edytora:

konfiguracja wygląd - teks powitalny i stopka,

Konfiguracja zawartości powiadomień mailowych,

Konfiguracja dodatkowych informacjy górna i dolna z zakładki kontakt,

Konfiguracja treści regulaminu i strony informacyjnej.

wysiwig.th.jpg

- W panelu admina dodano wyświetlanie ID wpisu w bazie (łatwiejsze usunięcie wpisu)

idwpisuadq.th.jpg

- Po wejściu w szczegóły (dla odwiedzających stronę) wyświetla się ID wpisu (dla chcących zgłosić niedziałający wpis lub zmianę wpisu)

idwpisugl.th.jpg

P.S.

Nadal czekam na chętnego do testowania vr OtwartyMini "Chrome" (tylko skrypt oparty o wpisy płatne SMS - wkrótce dostosuję możliwość zmiany w panelu admin.).

Zawsze ktoś kto już ma płatne może dostosować swój wygląd do "Chrome", lub ktoś kto ma wiele interesujących wpisów może przejść na płatne SMS.

Skrypt przyjmuje XML Import tak samo jak vr. 2.0 wedan i reszta + general

Czekam na chętnego (tylko poważne propozycje, dzieci "kwiaty" którzy nic nie zmienili w swoim katalogu po instalacji - spadówa)

Podaj miejsce instalacji twojego katalogu.

Być może Ty będziesz osobą któraz uzyska na stałe łacznie z aktualizacjami vr. "Chrome"

Pozdrawiam

Zarabiaj na swojej stronie WWW!

Kliknij tutaj

A tak może wyglądać Twój katalog za drobne pifffko- zawsze najnowsza wersja OtwartyMini Chrome by D4rk5ide

Zakup modyfikację skryptu w wersji "Chrome"

https://allegro.pl/listing/user.php?us_id=148122

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 559
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam,

Zapraszam do świerzych katalogów.

.....................................

Miło, że nas zapraszasz :) , ale "KOLO" pogięło cię ?? Wszystkie są takie same. może by tak coś od siebie wnieść do wyglądu.

Czy może planujesz zaspamować net OMini melmy ??

Ja rozumiem że chcesz się wykazać, to może lepiej zrobić 1-2 ale godnie wyglądający i moderowany.

Nie sądzisz ??

Sam opanujesz ten śmietnik ?? Powodzenia.

Twój pomysł uważam za niewypał :yahoo: Ale jak wolisz.

Pozdro

Zarabiaj na swojej stronie WWW!

Kliknij tutaj

A tak może wyglądać Twój katalog za drobne pifffko- zawsze najnowsza wersja OtwartyMini Chrome by D4rk5ide

Zakup modyfikację skryptu w wersji "Chrome"

https://allegro.pl/listing/user.php?us_id=148122

• 6 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Witam

Chyba nikt tu nie traktuje poważnie skryptu "mini", bo większość katalogów podanych tu już nie istnieje. Zresztą założone były chyba tak dla jaj. Poza tym chyba tylko kolega "d4rk5ide" pilnuje tematu, bo kasę może zarobi... Swoją drogą jest tu jakiś Moderator ? Bo to chyba nie temat reklamowy, tylko spis katalogów. Ale co ja tu żółtodziób będę miedzy wyżeraczami...Pomijam ortografię... świerze katatogi... tragedia.

Mój katalog jeszcze działa: https://katalog.cyniek.pl

Pozdrawiam i Wesołych reszty Świąt życzę

Zostałem zbanowany bo miałem multikonta

Za czerwony, różowy i w ogóle za kolorowy. Słyszałeś o czym takim jak kolory pastelowe. W kwestii kolorów może jestem laik ale max kolorów na katalog/stronę to 2 nie licząc czarnego, białego i szarości. Oczywiście wszelkie większe grafiki w katalogu to powinny być pod te dwa dominujące i wzajemnie kontrastowe kolory.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

• 3 tygodnie później...

timi845, podmień grafikę otwarty_tpl/skin2/img/body_bg.jpg, albo usuń z CSS'a, bo ten monitor jako tło trochę nie pasuje :). W stopce możesz obniżyć zdjęcie - w CSS'ie wyszukaj #foot i zamień background-position:left top; na np. background-position:0 50px;

P.S. Aby dodać nową templatkę, można skopiować folder z którąś z domyślnych, nadać folderowi jakąś nazwę i edytować zawartość. W panelu admina zostanie wykryty nowy szablon.

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

Zauważyłem, że tu lepsza reklama katalogu, niż w Googlach. Tylko podać adres i dodawarki zaraz atakują... Może moje dobrze zabezpieczone, albo mało atrakcyjne bo ataki są - wpisów nie ma

Zostałem zbanowany bo miałem multikonta

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności