Skocz do zawartości

Wasze katalogi na skrypcie "otwarty.pl mini"

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 559
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Laki jak mam rozumieć to co napisałeś? Ja nie tworzę konkurencji dla innych katalogów, bo uważam że wszystkie katalogu są przydatne - ale jeżeli Ty chcesz być moją konkurencją to nie ma problemu.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Laki jak mam rozumieć to co napisałeś? Ja nie tworzę konkurencji dla innych katalogów, bo uważam że wszystkie katalogu są przydatne - ale jeżeli Ty chcesz być moją konkurencją to nie ma problemu.

Oczywiscie myslalem o skrocie w Twoim buttonie i tak mi sie skojarzylo. Nie pisalem o konkurencji w katalogach. Bardzo mi sie podoba i z przyjemnoscia bede z niego korzystal.

Laki pisze chyba o autobusach
dokladnie tak

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Laki a to w takim razie już rozumiem co miałeś na myśli. Odnośnie skrótu PKS to niestety tak powstał pobierając pierwsze litery z każdego wyrazu w nazie katalogu. ;)

piotrek co do skryptu to jest naprawdę bardzo fajny i starałem się zrobić katalog oparty na tym skrypcie nie niszcząc tego co sam dokonałeś ;) - a jedynie ozdobiłem go jedynie kolorystyką, top i dodatkami.

Planuje zrobić wyszukiwarkę bo to minus, który troszkę mi przeszkadza. Nie wiem jak uda mi się to w czasie bo może okazać się że Ty szybciej wypuścisz nowszą wersję już z wyszukiwarką ;)

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

MartinB, wyszukiwarka w panelu administracyjnym https://demo.otwarty.pl/otwarty_admin/ już od jakiegoś czasu jest - zerknij, potestuj...

ozdobiłem go jedynie kolorystyką, top i dodatkami.

i wyszło Ci to świetnie :P

jesli mogę coś zasugerować - spróbuj ustalić jedną wysokość dla ramek z kategoriami na stronie głównej - może nada to efekt porządku

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

MartinB, wyszukiwarka w panelu administracyjnym https://demo.otwarty.pl/otwarty_admin/ już od jakiegoś czasu jest - zerknij, potestuj...

No proszę jest wyszukiwarka. Jakiś czas temu jak pobierałem ten skrypt do testów to nie było. Czy ta wyszukiwarka jest już udostępniona w skrypcie jaki jest do pobrania?

jesli mogę coś zasugerować - spróbuj ustalić jedną wysokość dla ramek z kategoriami na stronie głównej - może nada to efekt porządku

Jak napisałeś - tak i się stało - określiłem stałe parametry dla ramek kategorii na stronie głownej i dzięki temu jest teraz poprawnie ułożony układ w katalogu. Zdecydowanie lepiej teraz wygląda jak ramki są równe! Dzięki za sugestię :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności