Skocz do zawartości

Wasze katalogi na skrypcie "otwarty.pl mini"

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 559
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Za rozmiary i właściwości komórek kategorii odpowiada

class="cat_block_home"

Musisz wejść w Panelu Admina do zarządzania stylami i odnaleźć tam cat_block_home a następnie wpisać swoje wartości szerokości i wysokości.

PRZYKŁAD:

.cat_block_home
{
 ......................
 ......................
 ......................
 width: XXXpx;
 height: XXXpx;
}

W miejsce XXX wpisz wartości jakie chcesz mieć. To wszystko.

Sprawdz czy do innych boxów nie użyłeś tego stylu, bo może Ci się rozjechać coś innego.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

No właśnie jak mam je wyłączyć, bo już widziałem że mi o tym napisał Irek w poście.

Gdzie wyłączyć te sesje w katalog mini.otwarty?

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Najszybciej

//session_start();

//$sid = session_id();

w pliku głównym otwarty_index.php (index.php).

Mam wyłączone od początku i nie zauważyłem żadnych błędów w funkcjonowaniu katalogu.

piotrek: przepraszam, znowu mieszam w Twoim kodzie.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Jeżeli nie zauważyłeś błędnego działania bez sesji - to ja też już sobie wyłączyłem. Dzięki za sugestię. :tancze:

Działa, tylko mam wyłączony token, tak jak napisałeś w innym poście może przy włączonym być problem.

Przy okazji dodawania przez serwer sesji do linku. Po wprowadzeniu pełnej żcieżki w linkach serwer nie powinien tego robić (z wyjątkami np. <form>).

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wszyscy mają mini.... mam i ja ;)

Przedstawiam

Ahref.pl Katalog Internetowy.

Nie chce pisać drugi raz tego samego więc wszystkich zainteresowanych zapraszam tutaj.

P.S. Piotrek bede wdzieczny za umieszczenie linka na mini.otwarty.pl, dzieki

Piotrek mam drobne pytanie w nawiązaniu do pytania qgito o link na stronie: https://mini.otwarty.pl/ Czy trzeba spełaniać jakieś wymagania, żeby katalog oparty o mini mógł się tam znaleźć? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności