Skocz do zawartości

Wasze katalogi na skrypcie "otwarty.pl mini"

Rekomendowane odpowiedzi

qgito, świetnie że masz katalog, tylko dlaczego lista Twoich kategorii i podkategorii jest aż tak bardzo podobna do listy https://www.webwweb.pl ? :D

hmm w sumie to powiem szczerze, że czesciowo wzorowalem sie na kataegoriach webwweb.pl ale oczywiscie nie przepisalem ich, w sumie nie pomyslalem ze moze byc to zle przez Ciebie odebrane. Sam nie wiem co o tym myslec, jako plagiat to potraktowane byc nie moze, bo nie splagiatowalem tylko pozmienialem wedlug mojego uznania, a kategorie katalogow sa przeciez bardzo podobne. Jest to bardziej sprawa czystego sumienia, a nie chialbym zeby ktokolwiek zle odebral zaistanialy fakt, wiec jezeli Piotrze zazyczysz sobie to postaram sie pozmieniac te kategorie. Ułożenie kategori jest tez podyktowane brakiem mozliosci zagniezdzania pod podkategori, gdyby byla taka mozliwosc inaczej by to troszke wygladalo. Coz napisz Piotrze tu lub na PW co Ty o tym sadzisz.

Ja ze swojej strony moge zaproponowac umieszczenie linku do webwweb.pl w dziale partnerzy. Jednak rozumiem ze moze Cie to nie satysfakcjonowac.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 559
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
jak posprzątam https://mini.otwarty.pl to będzie tam pełna lista katalogów korzystających z mojego oskryptowania

Robisz farmę linków? :blush: Z tego co widzę z mini korzysta już sporo osób :D.

BTW widziałam tu gdzieś, chyba u MartinaB, próbę wyłączenia sesji dla robotów wyszukiwarek. I chyba nawet się udało... Jest szansa, żeby zaaplikować to w następnej wersji?

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

Coz napisz Piotrze tu lub na PW co Ty o tym sadzisz.

qgito, wiem że Twój zestaw nie jest identyczny - jest tylko łudząco podobny. Gromadzę swoje zasoby, odpowiednio je układam i moderuję od jakichś dwóch lat i z jednej strony jest mi po prostu przykro :zeby: że moja praca zostaje kopiowana lub w jakimś sensie podbierana...

...natomiast z drugiej nieskromnie mogę sądzić, że skoro ludzie ode mnie kopiują lub się wzorują na mojej pracy to jest ona porządnie wykonywana :D

Ja ze swojej strony moge zaproponowac umieszczenie linku do webwweb.pl

jeśli dodałeś swój wpis do webwweb.pl to jak najbardziej mozesz (w ramach popularyzacji katalogu) dodać link do katalogu wg schematu opisanego w menu administracyjnym https://user.webwweb.pl

Robisz farmę linków?

nie :blush: po prostu taka lista może się przydać tym co dodają wpisy

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Mam problem z www.katalogstron.boskie.pl

Otóż od pewnego czasu mój licznik stron nieaktywnych błędnie pokazuje ilość stron oczekujących na akceptację.

Przy 3 stronach oczekujących wyświetla 0:

010wc.jpg

Natomiast po ich dodaniu (trzeba wejść w szczegóły każdej z osobna bo ich nie wylistuje po kliknięciu na "nieaktywnych") wyświetla ujemną ilość stron:

026hr.jpg

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Mój katalog jest tu:

https://katalog.laboratoriumsztuki.pl - troszke podkolorowany, jeszcze w fazie tworzenia layoutu, ale jest :D

Z validacją kłopot - po wstawieniu szukajki od google... Czy można modyfikować kod googla, bez strachu o jakieś z ich strony pretensje?

po wstawieniu szukajki od google...

Po co Ci wyszukiwarka Google w katalogu stron? Każdy ma stronę google pod ręką a na pewno większośc ma zainstalowany Google Toolbar. Tak więc lepiej zrobić sobie prostą wyszukiwarkę tak jak ja zrobiłem w swoim katalogu stron opartym o skrypt Piotrka, lub poczekać aż wyjdzie kolejna wersja skryptu, w którym będzie (a przynajmniej jest planowana) wyszukiwarka.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

po wstawieniu szukajki od google...

Po co Ci wyszukiwarka Google w katalogu stron? Każdy ma stronę google pod ręką a na pewno większośc ma zainstalowany Google Toolbar. Tak więc lepiej zrobić sobie prostą wyszukiwarkę tak jak ja zrobiłem w swoim katalogu stron opartym o skrypt Piotrka, lub poczekać aż wyjdzie kolejna wersja skryptu, w którym będzie (a przynajmniej jest planowana) wyszukiwarka.

Właśnie po to mi była, że nie ma jeszcze w obecnej wersji katalogu wyszukiwarki, oraz - dla przetestowania tej usługi googla. Nie jest mi to niezbędne, pewnie za chwilę ją ściągnę - inna sprawa że interesuje mnie podejście google do modyfikowania ich skryptów, które udostępniają.

No i kolejny katalog na skrypcie otwarty.pl:

Promocyjny Katalog Stron

... dokonałem troszkę zmian wyglądu jak również w kodzie, mam nadzieję, że autor skryptu nie będzie mial mi tego za zle ;)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Po prostu katalog stron. Katalog jest moderowany jednak podkategorie można dowolnie dodawać i tam sugerować wpis. Wpis możliwy maksymalnie w 1 kategorii. Linki bezpośrednie, włączony mod_rewrite. Linki bezpłatne ;) i nie wymagające linku zwrotnego. Nie posiadją atrybutu rel="nofollow".

Proszę o dodanie do listy katalogów na stronie https://mini.otwarty.pl

Chętnie poznam uwagi i sugestie co do mojego katalogu.

/edit:

Przy okazji przypominam o mojej prośbie dodania do tej samej listy katalogu Link directory.

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

Proszę o dodanie do listy katalogów na stronie https://mini.otwarty.pl

kruzyk już jest odpowiedz Piotrka na to pytanie w tym poście (strona wcześniej):

jak posprzątam https://mini.otwarty.pl to będzie tam pełna lista katalogów korzystających z mojego oskryptowania

Czy w katalogu, w którym jest tyle podkategorii umożliwienie dodania wpisu do 1 podkategorii - to nie za mało? Daj chociaż ze dwie podkategorie ;)

można sugerować własne wpisy

w podkategoriach: 1

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

No właśnie dałem jedną kategorię a wcześniej były 3 !!!

Każdy wpis ma swoją stronę ze szczegółami, ale dodając wpis do więcej niż jednej kategorii, wszystkie wpisy są ze sobą powiązane i mają jedną stronę ze szczegółami - czyli nie zwiększa się ilość podstron ;)

No dobra dodam taką możliwość :)

ps. podkategorii chyba nie ma aż tak dużo... - ok 20 kategorii i 373 podkategorie. Niektórzy mają po kilka tysięcy ;)

Dodałem możliwość dodawania z automatu podkategorii żeby zwiększyć ilość podstron, ale jak będą powstawać subkategorie np. KataloG stron a będzie już podkat. Katalogi stron, to od razu usuwam jak zauważę :)

Mimo chęci zbudowania dużej ilości podstron nie zależy mi na śmietniku...

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

Uaktualniłem https://mini.otwarty.pl mam nadzieję że nikogo nie pominąłem :)

super, że budujecie kolejne katalogi na skrypcie mini, trochę miałem ostatnio spraw na głowie ale wreszcie wykroiłem sobie kilka dni czasu i od jutra siadam intensywnie i na poważnie do wersji 1.1

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności