Skocz do zawartości

Wasze katalogi na skrypcie "otwarty.pl mini"

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 559
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
gdzie znajde skrypt do wyświetlania wizyt robotów na stronie, taki jak np. ma Pavel ??? szukam , szukam i coś nie moge znaleść

TUTAJ: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=16830

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Wyłącz sesje:

https://www.katalog.pralka.pl/pod,538.html?...d122f3beeef16ab

Chyba, że masz je tylko włączone dla userów, a dla robotów wyłączone?

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Nowy katalog: BK Katalog, jeszcze w fazie testowej, ale praktycznie to już jego ostateczna odsłona.

Zachęcam do wymiany linkami gdyż za kilka dni mam zamiar "przepuścić" przez niego ok 10tys. użytkowników także może część ruchu wpadnie do Was. :D:)

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

Katalog ciekawie wykonany,zmodyfikowany!!!

Z uwag: brakuje mi kategorii głównych: Edukacja Nauka, Internet

oj niestety kivak:

Wystąpił błąd
Błąd! Nie mogę się połaczyć ze stroną aby pobrać jej tytuł, opis i słowa kluczowe.

Nie wiem czemu ale mi te strony działają bez zarzutu... :soczek:

Chodzi o strony w domenie eofe.info, reszta dodana.

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

Kurde czekam i czekam i nie wytrzymałem, napiszę:

co się dzieje, że mimo solidnego podlinkowania na obu katalogach na otwarty.pl mini mam zaindeksowanych po około 150 stron (co jakiś czas liczba wacha się +- 5)?

Kategorie są podobne ale już wpisy to zupełnie inna bajka.

Układ też jest inny... Jakieś wyjaśnienie? Czy po prostu mam się uzbroić w cierpliwość? :)

ps. jak wiadomo oba katalogi nie są takie młode, jeden ma ponad 2 miesiące a drugi ponad 1 miesiąc :P

/edit:

Chodzi o to, że widzę młodsze katalogi a mają już w Google po 1000 podstron zaindeksowanych...

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności