Skocz do zawartości

Podlinkowanie stron zapleczowych

elroy

Rekomendowane odpowiedzi

Mam wątpliwości co do tego jak podlinkować strony zapleczowe. Chodzi mi tutaj przede wszystkim o źródła linków. Czy dobrym rozwiązaniem jest linkować każdą stronę zapleczową tą samą bazą linków czy lepiej zróżnicować linki tak żeby każda strona zapleczowa miała iine linki?

Chyba mnie nie zrozumieliście, chodziło mi o to czy mając np. baze publikera, podlinkować tymi samymi katalogami każdą stronę zapleczową czy lepiej tą bazę podzielić na kilka części i każdą stronę zapleczową linkować inną częścią?

Ja linkuje całą bazą i nie ma z tym problemów, a zaplecze rośnie w oczach ;) Dodatkowo jeśli piszesz o bazie publicznej, to całkiem bym się tym nie przejmował większość jest strasznie zaspamowana, i na pewno nie pożyje długo.

Dodawać, dodawać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności