Skocz do zawartości

Problem z wyszukiwaniem

Meo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jesli podobny problem już był, to bardzo przepraszam. Posiadam stronę z plikami do pobrania, są kategorie, a w nich posty, strona oparta jest na WP. Mam problem z wynikami mojej strony w google i innych wyszukiwarkach, po wpisaniu pewnej frazy zamiast pojawić się odnośnik do postu z plikiem pojawia się strona główna i tekst z posta. Drugą sprawo jest pytanie jak pozycjonować, aby wszystkie posty były wysoko w google. Do tej pory linkowałem głównie stronę główną i troche kategorie. Co mogę jeszcze zrobić oprócz dodawanie strony do katalogów? Nastawiam się na użytkowników z zagranicy. Czytałem o linkach wewnętrznych, ale jakoś nie rozumiem sposobu ich tworzenia. W postach mam umieszczać linki do innych postów?

EDIT: Problem rozwiązany - wina meta tgaów. Zostaje drugi problem jak dodać meta tagi do pojedyńczego posta, mimo użycia all in seo pack, wyświetla mi się opis strony głównej.

Jeśli linkujesz głównie stronę główną to ona będzie w wynikach wyżej.

Zacznij linkować podstrony na poszczególne frazy z precli i opisów w katalogach i wpisy zaczną piąć się do góry.

Linkowanie wewnętrzne zacznij od wtyczki similar posts.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności