Skocz do zawartości

Znajdowanie swoich linków

sargon162

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuje narzędzia do odnajdowania swoich linków/wpisów, a'la coś takiego https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...vester&st=0 - tylko to narazie tylko w seokach działa.

Jest coś takiego? Niekoniecznie musi być polskie

Problem tak naprawdę narodził się z tego że omniadd ma niezbyt doskonały eksport linków/wpisów, a ja te wpisy chciałbym podlinkować

W paczce z OmniADD (wersja z forum www.omniadd.pl) masz free dodatek od SB który umożliwia sprawdzenie czy link na wskazanej lokalizacji występuje

Oczywiście sam SB też ma taką funkcję trochę bardziej rozbudowaną

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

O wilku (albo o kojotku :) ) mowa... bo akurat pisałem to w kontekście, że omniadd nie daje zadowalającego wyniku eksportu linków/wpisów. Eksport daje czasami adresy domen, a nie url wpisu, a omichecker jest jeszcze niedopracowany.

Gdybym miał pełny eksport url moich wpisów, byłbym bardzo szczęśliwy

https://www.omniadd.pl/index.php/topic,324.0.html

@sargon162 - Słusznie wstawiłeś słówko "na razie" bo lada dzień wyjdzie nowa wersja z możliwością sprawdzania wielu stron jednym klikiem, a kolejnym krokiem będą inne skrypty katalogów. Przypuszczam, że potrzebujesz już, ale jakbyś potrzebował gdzieś w przyszłości to będę szedł właśnie w tym kierunku z SeoHarvester-em.

C.png

C.png

no cóż, gdyby seoharvester maił opcje odnalezienia, linku na wszystkich skryptach które obsługuje np. omniadd, było by super, ale wiem że "na razie" tego nie ma, więc myśle nad DonLinkAgem bo słyszałem że on szybko i poprawnie dodaje, i odnajduje linki (dla porównania, publiker odnajduje linki, ale wooolno dodaje i średnia skuteczność dodań, omniadd dodaje jak burza, wysoka skuteczność dodań, ale 50% linków nie odnajdzie, a takie linki giną w gąszczu spamu)

@moneron

Poza tym nawet publiker, na niektórych skryptach nie dokładnie odnajduje wpisy. Także na taki soft jest jak najbardziej zapotrzebowanie.

Jak pisałem do Kojotka w tej sprawie, to stwierdził że dodawarka jest raczej od dodawania, a nie odnajdowania wpisów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności