Skocz do zawartości

polecialo na leb na szyje

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Od 26 stycznia padlo :/, wczesniej nie narzekalem....

Nie dosyc ze luty krotki to jeszcze taka cienizna, jak tak dalej pojdzie to mi braknie do minimum.

Tafik polski... w 90 %, ale na angielsim tez padlo....

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
no to kolo cos sie sypie mnozenie: zarobki = wyswietlenia/1000 * ecpm, wiec skoro wszystko masz takie same... to nie nadazam.

no wlasnie - ja tez sie gubie - sprawdzam w desperacji statystyki roznych dni - zupelnie sie nie zgadza a Ctr, liczba klikniec, eCPM dokladnie takie same :/ cos sie nie zgadza.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

to co sie dziej z tymi spadkami?

niedawno czytałem że google obcieło zarobki i teraz znowu?:)

czy ktos wie dlaczego

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

oki sorki z tymi ikonkami to takie przyzwyczajenie

Tak serio to troche nabiegałem msię po forum i z tego co widze to nikt za bardzo nie wie jak to jest z tymi spadkami zarobków.Moze to tak juz bedzie ze co miesiąc coraz mniejsze

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Raz piszecie o wielkim wzroście, później spadku zarobków.

Natomiast u mnie od połowy stycznia praktycznie wszystko stoi, tzn. nie obserwuję wahań żadnego z parametrów. Ustabilizowała się liczba odsłon stron, wyświetleń reklam, CTR. Najbardziej zmienia się CPM, ale też mało w porównaniu z tym co było kiedyś. Wahania dziennych dochodów są rzędu 10%, czyli np. 10$ plus/minus 1$. Nigdy wcześniej nie zaobserwowałem tak dużej stabilności.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

wnioski to by sie dalo wyciagnac, gdybysmy znali adresy stron, na ktorych spadaja/wzrastaja zarobki. ale tego chyba nikt nie poda? ;-)

moze taka wskazowka: czy nie jest tak, ze zarobki spadaja na stronach robionych "pod adsense", w ktorych klient tak naprawde nie jest zainteresowany dana reklama, ale w nia klika na skutek (przemyslanej) kompozycji strony? co sie z kolei przeklada na nizszy wspolczynnik konwersji z danej strony -> spadek zarobkow na skutek smart pricing.

pozdr - r.

U mnie obserwuje od 1,5 miesiąca ciągły wzrost przy tej samej odwiedzalności a szczególowiej to w niektórych tematykach wzrosły stawki a w innych zwiększyła się liczba reklamodawców i atrakcyjność reklam to tak na szybko.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

U mnie stabilnie od poczatku stycznia, choc szczerze mowiac po rewelacyjnym styczniu liczylem na jeszcze rewelacyjniejszy luty, ale bedzie 'tylko' tak samo jak w styczniu :brawa:

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności