Skocz do zawartości

Jesteś internetowym trollem? Uważaj!

dMien

Rekomendowane odpowiedzi

Trolli nie brak tylko kto miałby ich ścigać? Do tego potrzebna byłaby armia urzędników ;) Co Ci hamerykanie jeszcze nie wymyślą...

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

To nic w porównaniu z takimi ciekawostkami made in USA ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Słoneczna Floryda kusi plażami i mniej dostępnymi mokradłami, jednak bawiąc na niej, nie wolno pod żadnym pozorem uprawiać seksu z jeżozwierzem.
To nic w porównaniu z takimi ciekawostkami made in USA ....

Takie wpisy przywracają wiarę w nasz kraj ;)

Mnie również. :-)

Pozdrawiam, J.

Dzisiaj w radiu słyszałem, że jakiś poseł od Palikota wpadł na pomysł, że rowerzysta jako równoprawny z autami uczestnik ruchu powinien obowiązkowo robić przeglądy swojego roweru. Jakby coś tekirgo przeszło bylibyśmy pierwszym krajem na świecie ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności