Skocz do zawartości

Konto adsense kiedyś adres zagraniczny a teraz polski

feliks

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Kilka lat temu jeszcze mieszkając za granicą stworzyłem sobie konto adsense.

Podany tam adres jest zagraniczny ( angielski ) to samo się tyczy numeru konta itp.

Wszystko jest zweryfikowane jak nalezy. Miałem kilka bezproblemowych wypłat.

Jakiś czas temu wróciłem do Polski i teraz chciałbym zmienić dane na koncie jednak jest z tym problem.

Po zmianie kraju na Polska pojawia się komunikat, że ze zwgledu prawnych itp. nie można zmienić kraju a co za tym idzie nie mogę zmienić również numeru konta.

Generalnie to mógłbym zamkąć konto i utworzyć od nowa lub w ogóle otworzyć jakieś inne nowe jednak na tym koncie mam uzbierane kilkadziesiąt funtów i nie chce ich stracić bo nie mam już dostępu do konta angielskiego.

Jes możliwość przeniesienia pieniędzy na inne konto jednak po wypełnieniu formularze przyszła mi taka wiadomość na maila :

"Otrzymaliśmy Państwa prośbę o zamknięcie obecnego konta AdSense i

otworzenie nowego w innym kraju. Niestety ze względów bezpieczeństwa

nie możemy tego zrobić. "

Coś mi tu nie pasuje... Ze względów bezpieczeństwa nie mogą tego zrobić ale jakbym wybrał opcję zamknięcia konta i utraty wszystkich pieniędzy to wtedy bez problemu da się to zrobić !! ??

Ma ktoś jakiś pomysł na wyjście z tej sytuacji ?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności