Skocz do zawartości

Opcja na domene - kiedy zakładać

blown

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jestem zainteresowany pewną domeną. Whois pokazuje, że okres rozliczeniowy kończy się za kilka dni. Moje pytanie brzmi kiedy założyć opcje. Ogólnie mój plan jest taki, gdy okres rozliczeniowy się zakończy poczekam 13 dni i założe opcje. Czy opcja w ciągu 24 godzin się uaktywni? Boje się, że jak założe opcje teraz to właściciel domeny to zobaczy i ją przedłuży ;p no chyba że ktoś mnie ubiegnie to po ptokach bedzie.

W momencie jak właściciel zobaczy, że jest opcja to przedłuży ...

a niby jak założysz opcję w ostatniej chwili to co to zmieni ? przecież właściciel będzie miał jeszcze kilka ładnych dni na przedłużenie....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

A nie lepiej zlecić, którejś z firm przechwycenie?

chętnych na przechwyconą domenę może być kilku.... podobnie jeśli domena ma wartość, to ktoś może szybciej założyć opcję....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności