Skocz do zawartości

Dzień Google dla Agencji 2012

adek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja tez sie wybieram.

Prosze zauwazyc ze tym razem jestesmy z marszu w knajpie (+1 dla Google), wiec szukanie innych raczej nie ma wiekszego sensu ;)

Agendy nie ma, listy uczestników pewnie bedzie opublikowana w przeddzień samego DGDA :D

Jak najbardziej spoko można wpadać po 15. Wiadomo że najlepsze (jak zawsze) na końcu ;)

Termin opublikowania Agendy przesunieto na "niewiadomo kiedy = wkrotce". To poproszę jeszcze o zmianę GOOLGE na Google ;)

no, chyba że będzie obecny sam "Goolge" :)

Dzień Goolge dla Agencji organizowany jest od 4 lat i jest to najważniejsza impreza Google dedykowana branży SEM.

search_auditor_500x80_bf.png

Ja dostałem takie info.

Potwierdzenie rejestracji.

Witamy,

Mamy przyjemność poinformować, że Państwa zgłoszenie na tegoroczny Dzień Google dla Agencji zostało zaakceptowane.

Szczegółowa lista zaakceptowanych osób zostanie przesłana 12 kwietnia (czwartek).

Przypominamy że wszelkie informacje odnośnie eventu można znaleźć na stronie Dzień Google dla Agencji 2012.

W przypadku dodatkowych pytań prosimy o kontakt poprzez formularz kontaktowy na stronach portalu Google dla Agencji.

Pozdrawiamy,

Kapania Adwords -  https://kcmobile.pl tel. 604 939 140, e-mail: biuro@kcmobile.pl

Dzień Google dla Agencji.

Witamy,

Z uwagi na bardzo duże zainteresowanie Dniem Google dla Agencji 2012 i ograniczoną liczbę miejsc jesteśmy zmuszeni odrzucić Państwa zgłoszenie uczestnictwa w imprezie.

Aktualnie jesteśmy w stanie zaprosić agencje tylko aktywnie uczestniczące w Programie Google dla Agencji.

Proszę się nie martwić, wszystkie materiały szkoleniowe oraz prezentacje zostaną opublikowane na portalu Google dla Agencji po evencie.

Przepraszamy za tą niedogodność,

Pozdrawiamy
Zespół Google dla Agencji.

Gratulujemy dla największych wydawaczy kuponów :D

Gratulujemy dla największych wydawaczy kuponów ;)

Najwiekszym "wydawaczem" jest Google i bynajmniej nie robi tego charytatywnie, dzieki rozdawnictwu "darmowych" kuponów stawka CPC wzrosła średnio o około 15-20% :P

To czekamy na Google dla SEO ;-)

Się doczekacie ... Prędzej mamuty na Saharze sie pojawią ... :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności