Skocz do zawartości

Dzień Google dla Agencji 2012

adek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

prezentacja najnowszych rozwiązań i produktów google, ciekawie przygotowane prezentacje, ostatnia prezentacja dobra jednak nie na taką imprezę ... Myślę, że warto było tam być z wielu względów ... Lokal na 10, catering 10+ ogólnie impreza godna polecenia, kto nie był niech żałuje.

pozycjonowanie stron - classic

bardzo fajna organizacja, wyklady tez ciekawe, oprócz ostatniego który można było zamknąć w 3 zdaniach. Chyba nie mieli czym zapełnić programu i wsadzili ,,od czapy" dziewczynkę która widać że byla rok po studiach a mocno probowala lansować się na ,, starą prawniczke" ;)

Równiez usze przezynac że Catering pierwsza klasa,obsługa również :)

No ta prawniczka to akurat poruta była no ale. Bardzo dużo ciekawych rzeczy, mi tam sie podobało:)

A Kocyk i Kubek fajne :P

Kiedy następne spotkanie panowie? :)

Przyznam że nie widziałem tylu kobiet "które znaja sie na IT" ;):D

bardzo fajna organizacja, wyklady tez ciekawe, oprócz ostatniego który można było zamknąć w 3 zdaniach. Chyba nie mieli czym zapełnić programu i wsadzili ,,od czapy" dziewczynkę która widać że byla rok po studiach a mocno probowala lansować się na ,, starą prawniczke" :P

Nie bardzo wiem co organizatorzy chcieli osiągnąć wystawiając taki temat, myślę że zamiast prawniczego pitu pitu, można było powiedzieć kilka słów o seo. Jestem przekonany w 100% że impreza zyskałaby na tym jeszcze. Ale wyszło jak wyszło ... kancelaria wypłynęła na 5 min i nie dłużej bo nazwy nawet nie pamiętam:)

Równiez usze przezynac że Catering pierwsza klasa,obsługa również :)

No ta prawniczka to akurat poruta była no ale. Bardzo dużo ciekawych rzeczy, mi tam sie podobało:)

A Kocyk i Kubek fajne :P

Kiedy następne spotkanie panowie? :)

Przyznam że nie widziałem tylu kobiet "które znaja sie na IT" ;):D

... nie które nawet całkiem całkiem

pozycjonowanie stron - classic

Prawniczka trochę nudziła, ale pewnie z jakiegoś powodu ją Google zaprosiło.

Może chcieli nam pod stołem zaserwować jakiś dobry pomysł?

Powiem szczerze, że zacząłem na temat Euro w marketingu zwracać teraz większą uwagę i widzę, że więksi gracze kombinują ostro podpinając się pod Euro 2012 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności