Skocz do zawartości

VPS a pare skyptów

enimen

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam taki VPS:

https://www.vmline.pl/vps_openvz

OV Server Medium

Jest na nim zainstalowany publiker przez uzytkownika kazek76

Czy jeżeli dodam do tego OmniaDD, SB oraz MM to będzie działało bez zarzutu?

Nie ograniczy to ilości dodawania przezemnie ilości wpisów ze względu na przeciążenie serwera?

Szukałem w dziale zlecenia osób które dokonają instalacji i każdy uważa, że pod linuxem wszystko ruszy oraz będzie jak najsprawniej działało.

Całe szczęście użyłem Szukajki i znalazłem dość niechlubnych opinii o tych użytkownikach.

Z góry dziękuję za pomoc :D

a slyszales ze SB potrzebuje Windows VPS?

What platforms does ScrapeBox run on?

A. It runs on XP, Vista, Windows 7, Windows 2003/3008 Server on both 32 and 64 Bit. It does NOT run natively on a Mac, however it will work under Windows emulation such as Parallels, VMWare etc on the Mac.

pomijam fakt ze RAMU i transferu stanowczo za mało jeszcze na SB

...

Właśnie nad tym się zastanawiałem. Ludzie na pw robili mi mętlik w głowie, że za dodatkowa opłatą skonfigurują to nawet pod linuxa ;)

OK, tak więc zainstaluję tam publikera, Omnia oraz MM. Myślisz, że ramu oraz transferu starczy?

Na SB poszukam jakiegoś odpowiedniego serwera.

Publiker i Omni na pewno da radę, mam dokładnie ten pakiet i działa bez problemu od miesięcy.

Na scrapa musisz inny serwer.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Jeśli chodzi o SB to polecam VPS windows , zdaje się że też mają taką ofertę kwestia ceny.

Dawidek a orientujesz się ile SB potrzebuje transferu czy tak sobie po prostu strzeliłeś posta?

p.s polecam stosować zasadę "sam nie spróbowałem- nie polecam"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności