Skocz do zawartości

Do kogo adresować wpisy w katalogach w katalogu ślubnego?

W1ktor

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Powstał nowy katalog ślubny na bazie WP, chciałbym go pododawać do katalogów, lecz nie wiem do kogo zaadresować wpisy w katalogach. Czy mam adresować do ludzi, którzy dodają strony o tematyce ślubnej, czy też krok dalej i dla ludzi, którzy przeglądają dany katalog w celu znalezienia jakiś firm do organizacji swojego/czyjegoś ślubu. Chciałbym tutaj wyrobić sobie dobrych nawyków ;)

Oraz drugie pytanie, czy da się ręcznie dodać nasz katalog do dodawarek seo (seoLight, publiker, adder itp)

Pozdrawiam

Jeśli ma być to użyteczny katalog, to powinieneś pozycjonować go dla katalogerów i ludzi szukający informacji jednocześnie. Jeśli nie będzie jednych to serwis będzie bezużyteczny dla drugich.

Nie bardzo rozumiem co znaczy ręczne dodawanie do dodawarek.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Dzięki za szybka odpowiedź.

Teksty dla botów to wiem ;) , ale żeby przechodziło moderowane katalogi. Więc przyjmę taktykę ze najpierw aby wypromować katalog będę dodawał wpisy dla katalogerów, następnie przechodzą w mieszany tryb. Z drugim pytaniem chodziło mi czy da się dodać mój katalog do bazy katalogów np seoLight czy też publiker.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności