Skocz do zawartości

IVR PREMIUM zamiast SMS'ów

przemeks

Rekomendowane odpowiedzi

https://homepay.pl/aktualnosci/

Interesował się ktoś tym już? Homepay po obiżnce prowizji sa SMS PREMIUM zapowiedziało wprowadzenie takiej usługi. Sprawdzaliście na jakiej zasadzie będzie to działać? Hasło będzie dyktowane przez jakiś automat (a'la Ivona)? Jak myślicie, czy w Polsce przyjmie się coś takiego? Jak się dokładnie zapoznam z dokumentacją techniczną i będzie to wyglądało w porządku, to urchomię jakieś testy, żeby sprawdzić, jak się zmieni konwersja.

Taka sama złodziejska usługa jak sms premium . Podobne złodziejskie stawki więc moim zdaniem się nie przyjmie.

Dopóki internauci nie zbiorą się razem dla wspólnej sprawy takie złodziejskie praktyki będą dalej trwać.

A czy nie dało by się zrobić strony www która by wymieniała money na tzw wirtualna walutę na czyjeś konto dzięki której było by można w tym serwisie za te wirtualne dudki kupować kody do najróżniejszych usług sieci.

A żeby to ułatwić to może coś na zasadzie takiej , jeśli masz załadowane konto na stronie X to bedąc na stronie Y wysyłasz zwykłego smsa za 20gr. na prywatny numer(grupe numerów) z tego serwisu wraz z kodem dzięki któremu będzie identyfikowana usługa , nastepnie system darmowych bramek lub jakiejś usługi wykupionej z smsami odsyłało by własciwy kod, lub emailem lub przez gg . Nie wiem jak to ubrać mam nadzieje że mnie zrozumieliście i jestem pewny że jest to możliwe ale to już chyba jakiś programista musiał by się wypowiedzieć jak ? ;) Powinien się już skończyć czas okradania przez operatorów komórkowych nas uzytkowników.!

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności