Skocz do zawartości

prosze o pomoc w adwords

Robero99

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanie do osób które maja do czynienia z adwords

chciałbym umieścić reklamy graficzne np na youtubie lub innych portalach ale aby wyświetlała się tylko tym osobom ktore odwiedziły daną stronę

np.

kowalski wchodzi na groupon.pl/jakiś-tam-przedmiot (nie na główną stronę tylko na podstronę z danym przedmiotem)

tak się składa że ja mam ten sam towar ale po lepszej cenie i chciałbym aby ta osoba widziała moje reklamy z danym towarem który przeglądała na portalu groupon

czy jest opcja aby takie coś zrobić??

masterV nie zrozumiałeś pytania.

Jeśli portal groupon należałby do Robero99 to może jeszcze udałoby się pokombinować, ale nie uzyskasz danych remarketingowych ze stron, które nie są Twoją.

Remarketing działa w taki sposób, że zbiera dane o Twoich użytkownikach na stronie i możesz ustalając odpowiednią strategie prowadzić np. do użytkowników, którzy byli na Twojej stronie, nawet wrzucili coś do koszyka, ale nie kupili tego. itp., itd.

W Twoim przypadku niestety nie da się pobrać danych z grouponu czy innego narzędzia na temat użytkowników właśnie tego czy innego portalu.

Zalecałbym rozejrzećsię w internecie gdzie reklamuje się groupon i reklamować się dokładnie w tych samych miejscach - na te same frazy, ale w reklamie informować o lepszych cenach niż na portalach związanych z zakupami grupowymi - nie możesz używać znaków towarowych w reklamie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności