Skocz do zawartości

Opisowy Katalog Stron

Erbit

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czemu linki są niebezpośrednie?

Przykro mi EDDY, że nie czytasz topików i na dokładkę plotki roznosisz.. :rofl::)

Linki są bezpośrednie !

Motoyzacja
dziekuje
...czy nie ciekawe było dodanie trochę opisowości do spisu kategorii? W tej chwili to strasznie farmowato wygląda

Dziekuje za uwagę, dopiero teraz widać tę 'farmowatość' (po dodaniu kategorii) - sprawę przemyślę.

MartinB - Niestety ponad 2 tydodnie NIC nie zrobiłem w katalogu (głównie z powodu braku czasu). Trudno mi określić realny termin... wybaczcie !

Niestety ponad 2 tydodnie NIC nie zrobiłem w katalogu (głównie z powodu braku czasu). Trudno mi określić realny termin... wybaczcie!

Pozostało cieprliwie czekać :rofl:

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

• 4 tygodnie później...

Ja niestety cierpliwie nie poczekałem :blush: i bez testowania katalogu Erbit'a wybrałem sposród innych otwarty.mini. :pisze: Jednak jeżeli pojawi się katalog Erbita to zapewne potestuje i może postawię kolejny ;)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Otwart.pl mini - nowa literówka :blush:

Transpor-spedycja - i jeszcze jedna :pisze:

Aha, i szkoda, że pole z adresem mailowym czyści się po każdym wciśnięciu przycisku "podgląd" - trochę to uciążliwe.

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności