Skocz do zawartości

Jak pozycjonować ?

przemkoo101

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wierze w schematy typu :

Gdy np początkowo przez pierwsze 6 miesięcy wrzucam po 5.. 10.... 15 linków dziennie a później będzie się to trzymało na poziomie np. 2 linki dziennie. , bo to jest bzdura

Pozycjonowanie to musi być przemyślany proces ,a nie prosta regułka typu dzisiaj dodaje 5 dziennie jutro 15 linków dziennie ,a za 2 miesiące będzie tych linków przynajmniej 1500 i utrata pozycji :P

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie wierze w schematy typu :

Gdy np początkowo przez pierwsze 6 miesięcy wrzucam po 5.. 10.... 15 linków dziennie a później będzie się to trzymało na poziomie np. 2 linki dziennie. , bo to jest bzdura

Pozycjonowanie to musi być przemyślany proces ,a nie prosta regułka typu dzisiaj dodaje 5 dziennie jutro 15 linków dziennie ,a za 2 miesiące będzie tych linków przynajmniej 1500 i utrata pozycji :P

Generalnie nie chodzi o to czy wrzucisz 10 czy 100 tylko czy konkurencja wrzuci więcej;)

Można dodać 1 link i niszowa fraza będzie trzymała się TOP1 przez długie lata.

Zobacz akcesoria numizmatyczne prosto od producenta.

W ofercie między innymi kapsle na monety, lupy oraz wiele innych.

Dzięki. Możecie podpowiedzieć jakie programy mogą mi pomóc w szybszym zdobywaniu linków ? ale naprawde z ten najwyższej półki i którymi warto zawracać sobie głowę.

Lepiej postaw na naturalne linki niż jakieś blasty czy inne spamerskie dziadostwo, które tylko negatywnie może odbić się na reputacji strony.

Pozdrawiam

Zapraszam Cię do odwiedzenia mojego serwisu WWW związanego z uważnością oraz mindfulnessem, co jest niezwykle potrzebne w dzisiejszych zakręconych i zabieganych czasach.

Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

A jakie to są naturalne linki? Czekanie aż ktoś sam do nas zalinkuje? ;)

Teoretycznie rzecz biorąc - TAK

Patrząc jednak od strony gugla - żaden nie będzie naturalny ;) no, może adwords ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Linki trzeba dodawać cały czas.

Katalogi powstają nowe, stare znikają. prawie walka z wiatrakami.

Również polecam publikera dobry program, i przy nowej odsłonie potrafi dodawać automatycznie do SEOKatalogów.

Choć troche drogi, ale warto!

Katalog-Programy partnerskie- zacznij zarabiać na swojej stronie internetowej...

Forum- tematyczne o zarabianiu przez inernet.

• 3 tygodnie później...

Jeżeli nie opłaca się dla jednej strony inwestować w omniadd, seocat etc. to zawsze można u kogoś kupić katalogowanie tym programem tak samo jak się kupuje blasty !!!

Ewentualnie punkt w blackpress lub tego typu serwisie.

Właśnie, no ale przecież wkońcu zacznie brakować miejsc do wrzucania swoich linków

Wybacz trochę mnie to rozbawiło !!!

Jeżeli linkujemy na trudna frazę oraz domenka ma jakiś wiek, to żaden blast nie zaszkodzi, może nawet pomóc.

w nawiązaniu bliższych kontaktów z GSQT .... !!!

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Jeżeli linkujemy na trudna frazę oraz domenka ma jakiś wiek, to żaden blast nie zaszkodzi, może nawet pomóc.

w nawiązaniu bliższych kontaktów z GSQT .... !!!

Beer, ZAŁOŻĘ się z tobą o dobrą skrzynkę dobrego piwka, że albo skończyłeś pedagogiczne studia, albo minąłeś się z powołaniem....

Twoje hasła to młyn na naszą trudną młodzież, nie myślałeś kiedyś o państwowym łatwym etacie? !!!

Pozdrawiam.

SYGNATURKA

Beer, ZAŁOŻĘ się z tobą o dobrą skrzynkę dobrego piwka, że albo skończyłeś pedagogiczne studia, albo minąłeś się z powołaniem....

Twoje hasła to młyn na naszą trudną młodzież, nie myślałeś kiedyś o państwowym łatwym etacie? !!!

Pozdrawiam.

Blisko, blisko ale nie chciało mi się żadnych studiów skończyć !!!

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności