Skocz do zawartości

Jak pozycjonować ?

przemkoo101

Rekomendowane odpowiedzi

Beer, po prostu to się czuje, Twoja łatwośc w dotarciu do szerokich mas sugeruje albo polityczne podłoże, albo przeznaczenie pedagogiczne. Skończone (lub nie) studia, są tu drugorzędną sprawą.

Sam jestem, po matematyce i w szkole wytrzymałem całem 8 lat ( z czego ostatnie 5 lat na pół etatu). Jednak czytając posty się czuje, czy ktoś się czegoś nauczył, czy jest "wykształcony".

Pozdrawiam.

SYGNATURKA

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przyznam się, że jedyna szkoła w jakiej pracowałem to była szkoła .......... Baletowa !!!

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Chciałbym odpowiedzieć z takim samym poczuciem humoru (może sarkazmu) , co Ty zawierasz w każdym poście, jednak tego nie potrafię. Więc odpowiem poważnie : Oczywiście łatwiej wbić w top10 balet, niż matematykę, jednak i jedno i drugie uważam za równorzędnie ważnie w kreowaniu pozytywnych postaw naszej młodzieży.

Pozdrawiam.

SYGNATURKA

Sam jestem po matematyce, informatyce, a do tego studiowałem jeszcze ekonomię. W szkole nie pracowałem, jednak mam wielu znajomych nauczycieli w różnych kierunkach. Co mnie wśród nich irytuje, to że zawsze chcą pokazać innym, że wiedzą wszystko najlepiej. Także w kreowaniu pozytywnych postaw młodzieży. Sorry ale dla młodzieży, to nauczyciel nigdy nie będzie autorytetem. Można go lubić bądź nie, ale i tak zawsze największy wpływ na postępowanie ucznia będzie miało środowisko innych uczniów oraz rodzina. Zresztą co ty nazywasz pozytywną postawą? Kreowanie homoseksualizmu wśród młodzieży? ateizmu? ekologii? demokracji? obrony zwierzątek futerkowych? itd. To właśnie najczęściej się kreuje obecnie wśród młodzieży przez nauczycieli pod naciskiem kuratorium i polityków. To zwykła propaganda jak dla mnie niczym się nie różniąca od tej stosowanej w szkołach za komuny (jak słuszne by to idee nie były, to i tak są one słuszne jedynie z punktu widzenia pewnej grupy osó:P. Szkoła nie jest po to aby wychowywać, bo od tego jest dom i rodzina, ale aby uczyć i rozwijać zainteresowania oraz talenty uczniów. Przynajmniej tak być powinno. Uczniowie mający pasje, które mogą rozwijać są mniej podatni na różnego rodzaju środowiska przestępcze. Nawet zainteresowania do broni ucznia można odpowiednio wykorzystać (np. poprzez prowadzenie kółka militarno historycznego), zamiast wciskać mu własne ideologie. No ale przecież wy i tak wiecie wszystko najlepiej co ludziom jest do szczęścia potrzebne :D

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Za krótko pracowałem w baletówce aby spedaleć :D , bujaj się Wujek :P

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Mnie też nie chciało się studiów kończyć :P W sumie bardziej opłacalne jest zarabianie na siebie w normalnej pracy, a nie jakichś empikach, czy innej przechowalni dla wybiedziałych studentów :D

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności