Skocz do zawartości

27 Seo-Katalogów SPRZEDAM TANO

Duszak47

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Z uwagi na brak czasu opiekowaniem się stronami chcę je sprzedać po atrakcyjnej cenie. Katalogi przynoszą obecnie niewielke zyski. Biorąc pod uwagę oczywiście utrzymanie serwerów i domen.

Katalogi są już w sieci rok. Posiadają skromną szatę graficzną.

Lista 27 katalogów:

https://www.zaskoczony.net/?action=rules

Cena 1800 zł (licencje, serwery, domeny).

pozdrawiam

Paweł Dusza

• 1 miesiąc temu...

Temat jest aktualny. Cena 2.000 zł. Domeny zostały wykupione na kolejny rok i serwery (koszt 1.500 zł) - także katalogi sprzedaje za grosze.

Temat jest aktualny. Cena 2.000 zł. Domeny zostały wykupione na kolejny rok i serwery (koszt 1.500 zł) - także katalogi sprzedaje za grosze.

Pewnie już nie aktualne ale w razie jak by jeszcze było to daj znać :)

Temat aktualny. Zależy mi się tego pozbyć bo kompletnie nie mam czasu się tym zająć i właśnie muszę zmienić kody dotpay z jednego konta na drugie na co też nie mam czasu.

Katalogi sprzedaję za grosze - 2.000 zł. Ostatnio wykupiłem domeny i serwery na rok (1.500 zł).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności