Skocz do zawartości

Płatne skrypty katalogów

sargon162

Rekomendowane odpowiedzi

A od kiedy OmniPress jest płatny?

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Dobra może się pomyliłem z tym OmniPressem (tam chyba się płaci za usunięcie autorskiego linka).

@Koobe

Wiem że padają, i dostają bany ale pewnie o wiele rzadziej niż darmówki.

Wiec jak selekcjonować katalogi, aby link tam umieszczony nie zniknął (jak to się często dzieje) w przeciągu pół roku, lub roku?

@marcin421

Też tak robie, z tym że nie mam SeoCata i do seoków z multkikodem dodaję półautomatycznie.

Mam publikera w najnowszej wersji, ale on tylko raczej darmowe seoki obsłuży (zresztą nie sprawdzałem nawet jak z tymi darmowymi jest w tym programie)

Po prostu szukam mozliwości jak z automatu (lub po prostu - jak najprościej i jak najszybciej) dodawać linki do miejsc gdzie długo one przetrwają

Po prostu szukam mozliwości jak z automatu (lub po prostu - jak najprościej i jak najszybciej) dodawać linki do miejsc gdzie długo one przetrwają

Wiem, że całkiem niedługo "odpalona" zostanie grupa katalogów, do której nie tylko będzie można kupić multikod, ale również zlecić dodanie zsynonimizowanych tekstów bez bawienia się w automaty, lub "klepania" ręcznie - takie autorskie rozwiązanie (proste i szybkie) :D

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności