Skocz do zawartości

Ogłoszenie z linkiem

S3ntin3l

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wprowadziłem funkcję w nowym serwisie z ogłoszeniami, która pozwala na dodanie ogłoszenia z linkiem wewnątrz treści wraz z podstawowymi znacznikami bbcode.

Dzięki takiemu rozwiązaniu zawartość ogłoszenia może przypominać artykuł "presell page". Dużym plusem może być tutaj charakter serwisu, który nie jest jednym z wielu bezmyślnych wordpressów kierowanych wyłącznie pod zdobywanie linków, ponieważ tworzony jest głównie z pasji oraz z myślą o użytkownikach.

W jaki sposób dodać ogłoszenie z linkiem?

Dodajemy zwykłe ogłoszenie, podając treść zawierajcą min. 800 znaków. Po jej przekroczeniu, automatycznie pojawią się przyciski bbcode, dzięki którym ulepszysz tekst oraz dodasz link. Dla sprawdzenia jak to będzie wyglądać klikasz niżej na "Kliknij, aby zobaczyć podgląd treści".

Z uwagi, że jest to serwis ogłoszeniowy, akceptowane są jedynie ogłoszenia, a funkcja presell page to tylko taki urozmaicający (i mam nadzieję, że przydatny) dodatek. Nie akceptuję spamu, powielonych i nieestetycznych ogłoszeń.

W razie napotkanych błędów proszę o ich zgłaszanie.

Link do formularza

Zapraszam!

Hmmm, inicjatywa ciekawa, wrzuciłem Ci jedno ogłoszenie z unikalną treścią 'ala ogłoszenie' i oczywiście linkiem - zobaczymy jak ładnie się zaindeksuje :D

Poszukuję dobrych precli - oferuję wysokiej jakości artykuły z wielu branż, pisane przez copywritera, bez mieszarki.

Myślałem jak to pogodzić, ponieważ ogłoszenia wygasają po określonym czasie, dlatego najprawdopodobniej dopiszę mechanizm, który będzie przypominać o wygasającym ogłoszeniu i pytać, czy chce się je przedłużyć. Po 180 dniach ogłoszenie jest po prostu oznaczone komunikatem jako wygasłe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności