Skocz do zawartości

Program/skrypt oraz hosting/serwer do mailingu

Ludi

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję skryptu/programu do mailingu z nietypową funkcjonalnością:

1. Import adresów z pliku

2. Link w mailu o wypisaniu z newslettera

3. Osoby wypisane z newslettera dodawane do oddzielnej listy maili. Po ponownym imporcie bazy, program automatycznie usuwa maile osób, które się wypisały z newslettera.

Zna ktoś skrypt, który by temu podołał? Może jakieś inne rozwiązania?

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Skryptów nie znam, ale krakowska firma FreshMail oferuje takie usługi na wysokim poziomie (przez pierwsze 2 miesiące jest chyba za free). Swoją drogą przeczytałem sobie ostatnio książkę Świeże podejście do e-mail marketingu - pomimo agresywnego product placement usług FreshMail, fajnie sobie uświadomić kilka kwestii dotyczących e-mail marketingu. Ja np. nie spodziewałem się jakie cuda potrafią robić profesjonalne narzędzia do tego typu usług.

Swoją drogą sam chętnie poznam jakieś serwerowe narzędzia do takich rzeczy, bo jestem właśnie na etapie opracowywania tego, jak mailing mógłby się sprawdzić wśród moich userów.

Za jakiś czas myślę, że potestuję te systemy. Napisałem o FreshMailu, bo czytałem książkę autora systemu i trudno było nie zapamiętać tego systemu, gdy w książce praktycznie na każdej stronie jest product placement :) (rzecz jasna autor tego nie ukrywa i od razu wprowadza, że dużo ogólnych informacji będzie prezentowanych w nawiązaniu do ich systemu).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności