Skocz do zawartości

GaduGadu to szpicel !

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie złapałem GG na tym, że 'czyta' przesyłane treści !!

Pracuję nad stronką - jest ukryta póki co. Wymieniłem opinie przez GG z kimś i proszę bardzo - odwiedził stronkę ich bot : GG PeekBot 1.0

jak dla mnie to bardzo brzydko, bardzo brzydko - podsłuchiwać cudze rozmowy

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

ale z Ciebie "odkrywca" ;-).

https://niebezpiecznik.pl/post/gadu-gadu-od...i-uzytkownikow/

"crawler po prostu wchodzi na link, aby pobrać miniaturkę, opis i tytuł – to dla wygody użytkownika i czytelności, również linków w archiwum. Wyniki są dostępne tylko dla osób rozmawiających, a jeśli ktoś sobie nie życzy, aby te linki były w ten sposób pokazywane, to może to pokazywanie wyłączyć w ustawieniach."

pozdrowienia.

googlerulz.

Ciekawe czy te rozmowy czytają też pracownicy 'przy kawce'.

raczej ciekawe czy gromadzą.... wydawało mi się, że komunikacja jest tylko peer to peer ....

ogólnie zawsze nie słałem przez GG żadnych haseł, ale teraz tym bardziej z daleka. tylko rozmowy o d Maryny...

GG idealnie nadaje się do spraw biznesowych........

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności