Skocz do zawartości

5 nowych seoków

salab

Rekomendowane odpowiedzi

Dla "inteligentnych inaczej" napiszę...

Nie uważasz, że obrażasz niektórych ludzi dodających do Twoich katalogów? Wystarczyło normalnie wytłumaczyć i nie byłoby problemu, ale wstawki tego typu jak wyżej są troszkę nie na miejscu. Przepraszam za offtop.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy dodając takie tagi:

Ogłoszenia z Jasła, Nieruchomości w Jaśle, Praca w Jaśle

a może po prostu: Jasło, ogłoszenia, praca ?

................................................................................

.....

jestem nowicjuszem, ale ciśnie mi się na gębę ...

jak ktoś pozycjonuje frazy na długi ogon, to ma sprowadzać skluczowe w Twoim katalogu z (przykład):

Krople dla psów, Obroże dla psów, Krople i obroże

do, wg. tego co sugerujesz:

krople, obroże, pies ?

krople mogą być na oczy, obroża może być do sado-maso a pies ? jak to pies ...

w czym Ci przeszkadzają słowa kluczowe Klientów, którzy dodają płatnie lub nie wpisy ?

komuna minęła, wydaje mi się, że nasz Klient nasz Pann

Bez obrazy - może ja o czym jeszcze nie wiem, poprostu laicznie pytam ;)

Internetowa Baza Stron

Wiecie co?

Ja dodałam wpisy. Przyznam, że ze słowami kluczowymi trochę miałam zagwozdkę (tym bardziej, że można ich dodać mało, ale wszystko przeszło i jest ok. Ja nie sądzę, że ktoś tu kogoś chciał obrażać: dobitnie powiedział, że nie chce mieć bajzlu w katalogach. A skrót myślowy typu 'inteligentni inaczej' może być zarówno dowcipny jak i obraźliwy. Z tego co zrozumiałam chodzi o to żeby nie mnożyć bez sensu słów kluczowych odmieniając je przez wszystkie przypadki i jeszcze potem rozdzielając frazę na poszczególne słowa. Nie wpadajmy w przesadę.

Maszyny czyszczące | Chemia profesjonalna

Jednocześnie polecamy włoskie myjki ciśnieniowe firmy Maer.

Ponadto sprzedajemy też wózki serwisowe. Zapraszamy:)

komuna minęła, wydaje mi się, że nasz Klient nasz Pann

Dodając za darmo wpisy dodający dostosowuje się do regulaminu/wymagań właściciela strony. Jeśli ktoś ma problem z dostosowaniem się - nie musi dodawać, są inne strony. W tym wypadku to ja poniosłem koszty stworzenia stron, teraz ponoszę koszty płacąc moderatorowi... więc czy to się komuś podoba czy nie - siłą rzeczy ja ustanawiam zasady.

Z tego co zrozumiałam chodzi o to żeby nie mnożyć bez sensu słów kluczowych odmieniając je przez wszystkie przypadki i jeszcze potem rozdzielając frazę na poszczególne słowa.

Dokładnie, tagi mają z założenia poprawiać linkowanie wewnętrzne stron dodanych do katalogu powiązanych tematycznie a nie generować site dla domeny tworząc duplicate content kiepskiej jakości.

salab a uzasadnij to jakoś logicznie z tymi słowami kluczowymi

4 linijki wyżej

sensowne tytuły? jak ktoś się pozycjonuje na frazę "okna warszawa" to przecież właśnie o to chodzi, żeby taki był tytuł wpisu...

Więcej samodzielnego myślenia, mniej powtarzania bzdur - w dłuższej perspektywie opłaci Ci się :)

Mam wrażenie, że niektórzy chcą mieć linki kiepskiej jakości na własne życzenie. Nie wiem tylko czemu na siłę chcą przekonać kogoś innego(w tym wypadku mnie) co ma robić z jego stronami(w tym wypadku tymi kilkoma katalogami).

Dla wszystkich tych, którzy marudzą i obstają przy swoim mam małą radę - kupcie sobie dodatkowe adresy IP, trochę domen, postawcie własne strony i dodawajcie tam co chcecie :P

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

sensowne tytuły? jak ktoś się pozycjonuje na frazę "okna warszawa" to przecież właśnie o to chodzi, żeby taki był tytuł wpisu...

Więcej samodzielnego myślenia, mniej powtarzania bzdur - w dłuższej perspektywie opłaci Ci się :)

Powiem tak następnym razem klientowi, ciekawe co z tego wyjdzie ;p

Proponuję aby umieścić tutaj przykładowy, pełny wpis (tzn. nie jakiś autentyczny z kat. - po prostu przykład), nawet jakiejś nieistniejącej strony.

Będzie czarno na białym co ma być.

Dodatkowo inf. na jakie frazy dana strona jest pozycjonowana

i czarna lista, czego w takim wpisie umieszczać nie wolno.

Trochę pracy, ale może to ukróci te dyskusje, po których wszyscy są jeszcze bardziej zdezorientowani.

Efekt?

Nikt nie będzie się już czuł urażony

Wszyscy zaczną dodawać (katalog się będzie rozrastać) sensowne opisy (oszczędzą moderatorowi nerwów)

To oczywiście propozycja do autora wątku i kat.

Maszyny czyszczące | Chemia profesjonalna

Jednocześnie polecamy włoskie myjki ciśnieniowe firmy Maer.

Ponadto sprzedajemy też wózki serwisowe. Zapraszamy:)

Powiem tak następnym razem klientowi, ciekawe co z tego wyjdzie ;p

Niestety, nie zrozumiałeś przekazu. Pozycjonowanie tej frazy nie polega wyłącznie na wrzucaniu linków "okna warszawa" gdzie się da i jak się da.

Proponuję aby umieścić tutaj przykładowy, pełny wpis

Tytuł:Sprzedaż okien Warszawa

Opis: Nasza firma sprzedaje okna dla odbiorców z Warszawy i okolic. Zajmujemy się tym od 10 lat i dzięki temu wyrobiliśmy sobie pozycję lidera...

kategorie: Kraje, regiony, miasta/Warszawa , Dom i mieszkanie/Okna

Tagi:okna,Warszawa,handel,sklep,okucia okienne

Przydały by się kategorie Film/Filmy w Kulturze lub Rozrywce

Dodając stronę dodaj subkategorie - jeśli nie ma jakiś bardzo podobnych to oczywiście zostaną dodane.

były wymogi PR, były wymogi unikalnych opisów a teraz jest to.... oby jak najmniej ludzi poszło w tym kierunku...

tak idąc dalej Twoim tokiem myślenia "Okna warszawa" nie jest sensownym opisem i radzisz "producent okien warszawa" nawet w przypadku jak ktoś pozycjonuje strone na fraze "okna warszawa"... powiedz mi od kiedy pozycjonuje się strony na frazę "hodowla psów" frazą "rasowe psy" ?

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Salab, możesz podać inne swoje darmowe katalogi?

Innych darmowych nie ma, są tylko płatne. Te za kilka miesięcy też prawdopodobnie będą już płatne.

Zacytuję też sam siebie:

Dla wszystkich tych, którzy marudzą i obstają przy swoim mam małą radę - kupcie sobie dodatkowe adresy IP, trochę domen, postawcie własne strony i dodawajcie tam co chcecie

były wymogi PR, były wymogi unikalnych opisów a teraz jest to.... oby jak najmniej ludzi poszło w tym kierunku...

tak idąc dalej Twoim tokiem myślenia "Okna warszawa" nie jest sensownym opisem i radzisz "producent okien warszawa" nawet w przypadku jak ktoś pozycjonuje strone na fraze "okna warszawa"... powiedz mi od kiedy pozycjonuje się strony na frazę "hodowla psów" frazą "rasowe psy" ?

Już miałem pisać post, ale pozwól, że podziękuję Ci za Twój absolutnie bez mydła, bo zawarłeś w nim to, co chciałem napisać.

Pozdrawiam.

Internetowa Baza Stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności