Skocz do zawartości

5 nowych seoków

salab

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chcę już drążyć tematu, ale tak popatrzyłem sobie na 3 losowe wpisy i np. Dużo spis gier mmo, Biuro podatkowe Łódź, Fotograf ślubny Wrocław chyba nie podchodzą pod przedstawione przez ciebie wytyczne, poza tym czym się różnią "okna warszawa" od "fotograf ślubny wrocław" bo jak dla mnie to ta sama stylistyka, której chcesz uniknąć.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie chcę już drążyć tematu, ale tak popatrzyłem sobie na 3 losowe wpisy i np. Dużo spis gier mmo, Biuro podatkowe Łódź, Fotograf ślubny Wrocław chyba nie podchodzą pod przedstawione przez ciebie wytyczne, poza tym czym się różnią "okna warszawa" od "fotograf ślubny wrocław" bo jak dla mnie to ta sama stylistyka, której chcesz uniknąć.

Zgłoszone do moderatora

Hah, napisałem unikalny opis, dodałem frazy według standardu i teraz czytam wątek dalej i wtopa - mam "podwójne frazy" smile.gif oby wpis przeszedł bo nie zapisałem...

Podaj url to przejdzie po poprawce

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

dziwne to...że napisane jest "powyżej 300 znaków będziesz mógł wstawić 2 dodatkowe linki do opisu"

więc każdy dodaje te linki wpis zostaje umieszczony, a tutaj pupa linków nie ma haha

to po co takie mieszanie....

ZBIERAM NA FELGI

sesje zdjeciowe fotograf wrocław

@salab

Każdy podany przez Ciebie katalog ma to info, że powyżej 300 znaków można dodać dodatkowe linki.

Właśnie dodaję wpisy do tych katalogów i poczekam na efekt moderacji.

@ronin

ja każdy dodany opis wpisuję sobie do pliku, jeżeli jakiś katalog odrzuca wpis to mam gotowy opis dla innego, nie lubię tracić czasu przy tworzeniu unikalnego opisu by ktoś olał moją pracę

zawsze czytam regulamin przed dodaniem wpisu bo szanuję pracę innych, ale widziałem już katalogi, które popierają opłaty i nie dodają wpisów (liczba zaakceptowanych praktycznie się nie zmienia a stron oczekujących przybywa a potem lista jest czyszczona, jednym słowem wyciąganie pieniędzy)

Masz miejsce parkingowe które jest czasem zajmowane przez nieproszonych gości? Rozwiązaniem Twojego problemu mogą być słupki oraz blokady parkingowe

Dziwne wprowadzasz zasady... rozumiem że chcesz dbac o swoje katalogi, ale z tymi tytułami stron to są jakieś jaja :)

Nowoczesne mieszkania w dobrej lokalizacji w Pabianicach - https://zisinvestgroup.pl/oferta-wynajem-mieszkan.html

Dachy płaskie są idealnym rozwiązaniem w przypadku stawiania dużych obiektów przemysłowych. Więcej przeczytasz na https://www.dachy-zrbzawadzki.pl/oferta-dachy-plaskie.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności