Skocz do zawartości

ocena trudności frazy

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanie a raczej prośbę o określenie trudności pozycjonowania frazy śmieszne filmiki.

od 1 do 10.

1 to fraza "fsdgdefgsdgdfsgsrhtsrhsrt" a 10 "kredyty hipoteczne"

Z góry dziękuję

Dla mnie to 10

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

3,5? chłopaki zdecydowanie dużo więcej... moim zdaniem minimum 8

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Dla jednego będzie to 1, a dla innego 10. To nie ma najmniejszego znaczenia. Jak sam nie potrafisz oszacować trudności, to albo będziesz się bujał jak jajka po luźnych gaciach, albo spalisz domenę jak prawiczek pierwszy raz, albo jakimś cudem Ci się uda jak kurze co ma problemy z dioptrami :D

A teraz argumentacja:

- każdy ma (o ile ma) inne zaplecze

- każdy ma inne narzędzia

- kazdy ma inną wiedzę

- każdy tutaj to potencjalny konkurent

kolejność przypadkowa

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Pytanie totalnie bez sensu - jak dla mnie skoro nie wiesz jaka to trudność to dla Ciebie będzie to 10+

Z resztą zakręcony idealnie to opisał i nie ma co tu dodawać i odejmować (chodź pewnie coś by ktoś jeszcze dodał)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Nie wiem może sprawdź najpierw jaka jest odwiedzalność na ta frazę, wtedy się dowiesz o potencjalnej trudności w pozycjonowaniu jej . Kiedyś uzytkownik tu pio mi podawał dla jednej frazy srednią ilość wejść w wyszukiwarce na daną frazę . Pozycjonowanie na ta fraze to był koszt około 1tys. zł a okazało się że na ta frazę jest około 5 wejśc na dzień, więc pieniądze lub praca samodzielna poszła by na marne. :D

Jeśli chodzi o frazę śmieszne filmiki to raczej prosta ale też mało popularna chyba, wnioskuje to po braku reklam adwords na te hasło,możesz tez przeanalizować jakość stron w top .

a zamiast frazy śmieszne filmiki może lepiej jest smieszne filmiki więcej osób tak wpisuje fraze raczej.

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Dobrze powiedział @zakręcony

"każdy ma inne zaplecze, wiedzę i narzędzia" ;) dla mnie to 3,5 bo kiedyś robiłem stronę pod podobną frazę i łatwo poszło, a [kredyty hipoteczne] - to raczej magia w moim kontekście, stąd taka, a nie inna ocena trudności.

@Kojotek też ma rację, jak już pytasz się o "trudność" to samemu może przysporzyć Ci ogrom trudności.

Łatwa fraza, 7 lat temu byłem w top 3, wypadłem po fali filtrów w 2008 i teraz od roku byłem w top 100 bez żadnego linkowania ani sztucznej ingerencji zewnetrznej, pół roku temu pobawiłem się w optymalizację, zadbałem o unikalność zrobiłem kilka sztuczek tylko wewnątrz strony i serwis wskoczył do top10

Noclegi Busko Zdrój - Zapraszamy do naszego pensjonatu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności