Skocz do zawartości

Blog i Portfolio na jednej domenie

Tom121

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzięje że dodaje swoje pytanie do dobrego działu.

Mam takie pytanie chce stworzyć na jednej domenie zarówno Portfolio jak również Bloga wszystko oparte jest o Wordpressa problem jest taki że na obydwu stronach chce mieć różne Themy w sumie nie jest to wielki problem bo mogę to zrobić albo przy użyciu subdomeny www.blog.mojadomena.pl przy użyciu funkcji multisite lub też w katalogach i zainstalować osobo wordpressa dla portolio i dla bloga (www.mojadomena.pl/portfolio, www.mojadomena.pl/blog ) dodatkowo zastanawiam się jeszcze nad stroną startową, powitalną (index) w html z której będzie można wybierać czy osoba odwiedzająca wejdzie na jedną abo drugą stronę. Moje pytanie co jest lepsze z punktu widzenia pozycjonowanie czy subdomena i wszystko opartne na jednym silnkiu wordpressa czy osobne katalogi co jest lepszym rozwiązaniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności