Skocz do zawartości

Kupno prywatnych proxy

Dawidek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jest sens kupować prywatne proxy do działań z scrapeboxem ? Jedno proxy posiadam, takie całkiem prywatne ze względu na instalacje na VPS, tylko że ciągnie to sporo transferu. Chciałby ktoś się może złożyć na takie proxy ? Samemu raczej nie ma sensu kupować, bo nie używam aż w takim stopniu żeby to wykorzystać także chętnie bym coś wykombinował.

Pozdrawiam Dawid.

Sprawdź proxymarket.pl....

ja kupiłem paczkę jednorazową 300 i na 300 - 296 to były proxy transparentne, takich do bezpiecznego wykorzystania high anonymous to były tylko 4, ale i tak się opłacało, bo do dziś działają :D

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Jesli nie rozumiesz jaka jest róznica miedzy tymi L1 i tymi co masz, to nie wiem jak jeszcze to wytłumaczyć

Proxy market ma RÓŻNE proxy, nie wszystkie się naddają pod postowanie, ale sa takie co lepsze jak większość prywatnych dostępnych na rynku ( robiłem test, wszytko opisalem w temacie proxymarket).

2.Jeśli dla ciebie 10 USD miesięcznie za 4 prywatne, szybkie proxy to mega duży wydatek że szukasz wspólnika, to może warto robić w życiu co innego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności