Skocz do zawartości

[Sprzedam] Serwis z filmami i zdjęciami

karolinar

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do sprzedania prężnie rozwijający się serwis, oczywiście ciągle z rosnącymi użytkownikami. Oryginalna domena, którą aktualnie podlinkowuje na 6 fraz.

Serwis ma już 64 osób które go lubię : wtyczka na WP (można stworzyć profil swój na FB i zyskiwać sporą ilość osó:D

Wejść wczoraj (P.S. daje tutaj sposób aby przy 1-2H mieć ciągle wyższe i wyższe osiągi BEZ POZYCJONOWANIA)

Wyszukiwarki (google) 384

Facebook (stan zwyżkowy) 145

Wejścia z google rosną jak na drożdżach DZISIAJ

Wyszukiwarki (google) 420

Facebook 80

Serwis ma niecałe 4 tygodnie, chodź reklamować go zaczęłam dopiero od 30 marca.

Wczoraj wygenerował 678 wejść według JETPACK stat w WP, zaś w kSTAT 571 wejść (UNIKALNE)

Odsłony mogę powiedzieć, iż wygląda to następująco najwięcej aż 2213 przy 343 wejść z kSTAT. Wczoraj przy 571 wejściach odnotował 1300 odsłon.

Nie będę tłumaczyć jaki potencjał ma taki serwis, wystarczy realizować moje wskazówki jakie otrzyma kupujący. Gwarancją sukcesu jest sumienność i uczciwość samego/samej w sobie!

Reasumując już od 1-7 kwietnia wygenerował aż 2873 unikalnych wejść i 8757 odsłon! Strona jest przygotowana do dalszego rozwoju! Gdzie prawdziwa reklama zaczęła się dopiero od 30 marca! Strony indeksują się praktycznie natychmiastowo!

Jeśli jesteś zwykłym laikiem, który chce pozyskać informacje jak rozwijać taki portal to nie jestem taką osobą do pomocy. Daj cenę a ja podeślę informacje jakie Cię interesują. Jednakże podałam już na tyle dobre informacje, że każdy z Was jest w stanie zaoferować konkretną stawkę. Portal jest postawiony WordPress przy czym znakomicie się pozycjonuje.

Dodatkowo serwis jest tak zrobiony, że można go śmiało rozwinąć o nowe materiały. Bez problemu pozyskując szybciej i więcej nowych użytkowników. Jednak, na to potrzeba poświęcać już nie 1-2H na dzień! Wszystko zależy od kupującego.

Do końca miesiąca przewiduje ruch na poziomie 3-4 tysięcy unikalnych i ok 15-20 tysięcy odsłon na dzień.

"Jeśli ktoś chce, możemy podpisać umowę iż ja dojdę do takiego bilansu i oddam serwis w ręce kupującego. Tutaj musi dokonać 30% zaliczki od ceny jaką zaproponował. Wszystkie dobre propozycje zostaną rozważone"

Oferty bez cen zostają ignorowane!

KAROLINA R.

karolina.seo@gmail.com

W temacie : serwis rozrywkowy

Treść : jaka cena i za co *za aktualną www czy za ofertę, podniesienia jej do 3-4 tysięcy unikalnych na dzień, czy potrzeba rachunku albo f-vat bo chcę to sprzedać bez tego, najwyżej umowa i cesja domeny w raz z pełną stroną www i jej bazą :D, dodatkowo co jeszcze za informacje chcą Państwo pozyskać związane ze stroną

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności