Skocz do zawartości

Kody sms

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich jako Nowy.

Panowie ja mam za to następujący problem dotyczący kodów sms.

Zrobiłem wszystko tak jak było napisane w poradnikach, oraz w któryms temacie, łącznie z dodaniem tabel w bazie.

Wszystko niby działa ( na pierwszy rzut oka) aczkolwiek, jak chcę dodać nową stronę wyskakuję mi "Proszę podać kod sms`a" z tym że problem polega na tym że nie wiem gdzie go wpisac.

Siedzę już nad tym kilka dni, Bardzo prosze o Pomoc w Tej sprawie... może bardziej znający się w tym temacie sami wejdą na stronę, www.hrabstwa.pl i niech sami zobaczą co jest.....Dziękuję bardzo i czekam na nakierowanie mnie gdzie leży bład..

Złośliwe oprogramowanie

Otwarcie tej strony może być szkodliwe. Została ona zgłoszona jako rozprowadzająca złośliwe oprogramowanie.

Opera Software stanowczo odradza odwiedzanie tej strony.

Musisz dodać pole w: otwarty_disp => funkcje.php

- poszukaj: <form action="<?=$cfg[f1]?>.php?a=op" method="post">

i od tego momentu zaczyna się formularz dodawania nowego wpisu. Dopisz sobie: <input type="text" name="kod" value="" size="10" maxlength="8" /> - będze to pole gdzie masz podać kod sms.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności