Skocz do zawartości

80 -odwiedzin - tylko 1 kliknięcie ;-(

marcin_dance

Rekomendowane odpowiedzi

Najfajniej to dostać rozwiązanie na tacy, nie? :P

Adresu nie podam, ale moge dać wskazówke co wymyślenia takiej strony - to proste :D

Pozwolicie, że więcej nie napisze z wiadomych wzgledów. Niech to będzie ino motywacja, że takie coś też można osiągnąć... I na 100% na tym forum są ludzie, którzy mają takie i lepsze wyniki..

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Najfajniej to dostać rozwiązanie na tacy, nie? :P

Adresu nie podam, ale moge dać wskazówke co wymyślenia takiej strony - to proste :D

Pozwolicie, że więcej nie napisze z wiadomych wzgledów. Niech to będzie ino motywacja, że takie coś też można osiągnąć... I na 100% na tym forum są ludzie, którzy mają takie i lepsze wyniki..

Bardzo będe wdzięczny za wskazówki - jesli mozesz to wpadnij na moją stronke

O konkurencje nie muisz sie bać chyba że ktos pozycjonuje na podobne słowa kluczowe jak Twoje no nie?

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Ja już chyba wiem co to za strona (adresu nie podam - autor chyba by sobie nie życzył tego )

Bardzo ciekawe wykonanie :D Trafiają na nią ludzie zainteresowani "czymś" - ta strona podpowiada im ale nie daje odpowiedzi 100% na ich zapytanie i klikają dzięki temu na reklame, która kieruje ich w odpowiednie miejsce :P Do tego jeszcze allegro + tradedoubler :) Corvvin trafiłem ? Bo nie jestem na 100% pewny ...

ta strona podpowiada im ale nie daje odpowiedzi 100% na ich zapytanie i klikają dzięki temu na reklame

no ok

ale co robisz ze oni chcą szukać tej odpoowiedzi w reklamach??

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Thx za wskazówke z tą reklamą :) Z początku nie umiałem uwieżyć, że tyle osób ci wchodzi na reklamę... po krótkiej podpowiedzi zajarzyłem o co chodzi :) Wystarczy trochę ruszyć główką i ta mała wskazówka staje się jasna jak słoneczko na tropikalnej plaży :P na której zresztą spędzimy następne wakacje po zastosowaniu rady :D

NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut

Tak się zastanawiam czy nie usunąć tej podpowiedzi, bo za dobrze będzie w tym kraju nad Wisłą:D... E, co ja gadam... P*S tutaj rządzi;(

Sam właśnie rozmyślam nad „kilkoma” stronami na podobnej zasadzie zobaczymy jak to wypali…

kurcze a ja nie kumam -od niedawna w tym siedze

moze jeszcze jakas mała wskazówka

Oj niestety:/ Znajomi się na mnie wkurzają przez to:) Większość z nich nie znosi reklam Google:) A każdy serwis ( a mam ich około 10 ) jest zaopatrzony w Reklamy Goooogle.

No, ale to tylko 25% zysków z moich stron:) Reszta to SMS. Ale w polskich warunkach na nich nie da się zarobić kokosów. Dobrze, że po dwóch miesiącach zwracają mi się, chociaż serwery i reszta roku to tylko zarobek. Polska to dziwny kraj.

kurcze a ja nie kumam -od niedawna w tym siedze

moze jeszcze jakas mała wskazówka

To przeczytaj jeszcze kilka razy co jest napisane w tym temacie. Już wszystko jest wyjaśnione. Nie ma gotowego pomysłu, tego nikt Ci nie da. Jest tok myślenia i to wystarczy.

Nie wiem jak ty czytasz.

Ta strona nie była przystosowana do adsense. Zarobek na niej jest dość marny.
Co wyklucza zastosowanie na niej "tricku". Który powodować ma dobre zarobki ....

1 na 10 uniq ? jakim cudem, to jaka masz stronke ? :)

Ja mam stronke 5 - 10 klików na 10 uniq :P Trzeba poprostu mieć dobry pomysł....

tu juz nie kantuj :) nie mozna miec CTR 50-100% bo google by cie po chwili wyepilo wiec mi tu nie pociskaj takich walow :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności