Skocz do zawartości

Moderowany katalog artykułów - FajneWpisy.pl

Ludek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i zapraszam do mojego nowego precla.

Przyjmuję unikalne artykuły ogólnotematyczne.

https://fajnewpisy.pl

Mały regulamin:

1. Wpis powinien zawierać unikalny opis

2. Zgłoszony wpis powinien obejmować sugerowaną kategorię

3. Wpis minimum 1 000 znaków, maksymalnie 2 linki w treści.

4. Mile widziane wstawienie ikony wpisu

Prosiłbym o informacje jak można usprawnić stronę :D

Film online - legalne filmy bez limitów

Topowe giełdy z bonusami  - Giełdy kryptowalut!

Witaj!

Wpis dodałem, ale podczas dodawania ikonki wpisu otrzymałem komunikat, iż "Nie posiadasz uprawnienia do wysyłania plików na serwer." Mam kilka pomysłów, aby ten portal usprawnić - po pierwsze wyrzuć emotikonę z tego wpisu pierwszego bo strasznie się rzuca w oczy. Ta reklama po prawej stronie również niezbyt zachęca - Kalendarz wpisów hmm.. Podmień to na coś innego - np. reklamę 160x600 czy coś w tym stylu albo prawy bok zostaw pusty. Spolszcz słowo "Search" na górze strony na Polski. Znajdujące się po lewej stronie META jakoś ładnie wyeksponuj, przenieś do góry. Kanał RSS z wpisami, z komentarzami jest zbędny - nikogo to nie obchodzi.. Jesli to zarabiaj 24 jest Twoje, to może zamień skórkę na Preclu na podobną tam, a ten slider będzie dla wyróżnionych wpisów czyli np. takich, które są ciekawe, osób znajomych, czy nawet tych, które Ci pomogły..

Z pozdrowieniami,

Przemek!

Nowoczesne Ogłoszenia Jasło

phone4u, dziękuję za porady :D Twój wpis został zaakceptowany.

Co do porad to skasowałem emotikonę z pierwszego wpisu, wywaliłem rekalmę i kalendarz, efekt chyba się nie polepszył ;P

Nie wiem jak zrobić aby zwykły "Współpracownik" (nazwa wordpressa) mógł dodawać ikony wpisów bez zwiększenia innych przywilejów więc to chyba odpadnie...

Słowo Search i jeszcze kilka innych zostało spolszczone.

META przeniosłem do góry.

Co do kanału RSS to polecacie skasować?

Macie jeszcze jakieś porady lub propozycję? :pisze:

Captche są przy rejestacji, szukałem jakiegoś rozwiązania które wymagało by wpisania kodu przy dodawaniu wpisu, ale nie znalazłem więc postanowiłem dodać jeszcze przy logowaniu.

• 2 tygodnie później...
Ile czasu trwa moderacja?

Zazwyczaj trwa do pięciu dni w zależności od ilości wpisów oraz mojego wolnego czasu.

Zapraszam do dodawania unikalnych treści :)

W regulaminie masz:

Artykuł musi posiadać minimum 1000 słów z użyciem tagu „Więcej” (Alt + Shift + T)

Dodatkowo artykuły mają zdjęcia, a w regulaminie nic na ten temat nie ma, więc grafiki są obowiązkowe czy sam je dodajesz?

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Nie mogę edytować już pierwszego postu, a wyszły małe problemy ze stawianiem ikony wpisów przez zwykłych użytkowników więc wstawiam je samemu, grafikę w tekście może wstawiać każdy z serwera zewnętrznego.

Był update PR, obecnie strona zyskała PR 2, przypominam o możliwości dodawania wpisów premium :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności