Skocz do zawartości

Indeksacja strony bez żadnego linkowania ?

megauser

Rekomendowane odpowiedzi

No niestety też muszę przyznać, że przydarzyła mi się podobna sytuacja. Nawet pinga nie puściłem, a strona w indeksie się pojawiła sama z siebie...

Nawet nie była zbytnio wypełniona treścią :)

Coraz bardziej mnie denerwuje to całe inwigilowanie przez big G. Za niedługo będzie nam wyskakiwało na naszej roboczej stronie okienko z informacją, abyśmy dodali więcej wartościowej treści - bo poleci banik ;D

Nie wie ktoś, czy SRWare Iron obsługuje wtyczki z Chroma?

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

No niestety też muszę przyznać, że przydarzyła mi się podobna sytuacja. Nawet pinga nie puściłem, a strona w indeksie się pojawiła sama z siebie...

Nawet nie była zbytnio wypełniona treścią :D

Coraz bardziej mnie denerwuje to całe inwigilowanie przez big G. Za niedługo będzie nam wyskakiwało na naszej roboczej stronie okienko z informacją, abyśmy dodali więcej wartościowej treści - bo poleci banik ;D

Nie wie ktoś, czy SRWare Iron obsługuje wtyczki z Chroma?

Generalnie ciekawe spostrzeżenie! Zamiast pingować, wystarczy wejść chromem na dany artykuł :)

Również spotkałem się z identyczną sytuacją, zaindeksowała się subdomena na której przygotowywałem nową wersję strony, jednak na stronę na 100% nikt nie wchodził z Chrome. Jedyne łączniki z Google to dodatek do Firefoxa wskazujący PR, oraz przesłanie linka przez Gmail.

Kiedyś w serpach zauważyłem też stronę logowania do panelu admina na jednej ze stron, choć link do niej nie powinien się nigdzie pojawić. Tutaj jednak namierzyłem winowajcę - link był na stronie alexy, w BL strony do której linkowała stopka strony logowania. Od tego czasu blokuję domeny testowe i panele logowania w robots.txt i dodatkowo jeśli dostęp ma być tylko dla mnie dodaję blokadę po IP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności