Skocz do zawartości

Krok po kroku

Funky

Rekomendowane odpowiedzi

A dlaczego uważasz, że jestem leniem i cwaniakiem? Czy ja napisałem, że chcę wszystko gotowe na talerzu?

Hmmmm , wobec tego zaczynam mieć kłopoty z interpretacją :

a wy z każdym postem będziecie mi mówili co mam dokładnie zrobić w następnym kroku. No to zaczynajmy!

Użyłem słowa dokładnie, ponieważ jak sam wczęśniej wspominałem - jestem kompletnym laikiem. Nic mi nie mówiły słowa typu preclowanie, których ktoś użył wcześniej w tym wątku, dopóki tego nie sprawdziłem.

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Użyłem słowa dokładnie, ponieważ jak sam wczęśniej wspominałem - jestem kompletnym laikiem. Nic mi nie mówiły słowa typu preclowanie, których ktoś użył wcześniej w tym wątku, dopóki tego nie sprawdziłem.

Sorrry ale (bez urazy) co ty pierd****sz ?? Wcześniej ktoś użył w wątku ?? Przecież zacytowałem fragment pierwszego postu w tym wątku ....

Odpadam z tej dysputy , za wysoki poziom surrealizmu :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Podsumowując

1. Kasy na SEO nie masz

2. Oczekujesz ze ktoś nauczy ciebie jak to robić za darmo

3. Czytać forum nie chcesz ( bo tak już dawno wiedziales by co to takie preclowanie)

4. Wolisz fikać na starszych od siebie i latami i doświadczeniem

i teraz co chcesz?

no już nie znęcajcie się nad człowiekiem :)

zrób tak jak ci radzą doświadczeni ludzie

zacznij od darmowego kursu gdaqa, potem możesz płatny lexy lub jakikolwiek inny i/lub kup książkę polecaną przez MaxPan'a

jak już będziesz miał podstawy - będziesz wiedział co to anchor, h1, dns, GQT, podpierdalacz ;), spam, zaplecze, precel, katalog, swl, jak mniej więcej działa algo gugla itd itp

to przychodzisz tutaj i pytasz konkretnie lub sam szukasz odpowiedzi w szukajce forumowej

na tym forum nikt ci nie napisze krok po kroku co i jak masz robic - zresztą nie zrozumiesz o co chodzi - bo nie znasz podstawowych pojęć :)

powodzenia w zdobywaniu wiedzy

@Funky, nie chciałbym abyś odebrał to jako kolejną niegrzeczność, ale Twoja prośba naprawdę jest z gruntu naiwna - na żadnym forum (motoryzacyjnym, elektronicznym, żadnym) nikt Ci nie pomoże od początku do końca, nie ma czegoś takiego jak indywidualne korepetycje za free. Trzeba samemu czytać, myśleć. A zresztą nawet gdyby ktoś chciał Cię poprowadzić za rączkę, to nie wiedząc, co pozycjonuje, jaką dokładnie stronę, mógłby pomagać promować np. totalnie niezoptymalizowaną, z jakimiś rażącymi błędami, i na nic by się zdała jego pomoc :) Pozdrawiam ;)

@qbeczek, +1 :)

Na koniec jeszcze dodam - Bozia kurde oczek pozbawiła ?????????????

Kurza ślepota ?????????????

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showforum=33

Za przeproszeniem po uja wafla jest dział dla początkujących i po uja wafla piszą i udzielają się tak rzesze użytkowników ??

Wpada taki misiu i jeszcze na bezczela wali :

a wy z każdym postem będziecie mi mówili co mam dokładnie zrobić w następnym kroku. No to zaczynajmy!

PS

spokojnie bym to przełknął gdyby miał nicka "Pępek wszechświata" :) a tak to tylko bezczel i leń patentowany ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Co chcecie, chłopak grzecznie pyta :)

Uśmiałem się. Kurde, a ja kiedyś w bibliotekach siedziałem. Teraz wystarczy przyjść, zażądać i już- ma być na tacy :)

Pomyślcie tylko co będzie za parę lat? Ja nie umiem sobie tego wyobrazić.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Twój problem jasno opisany Klik

EDIT :

Dolukałem że link jest walnięty ale odnośnik jest do działu dla początkujących. Jak będziesz miał KONKRETNE problemy, to wtedy wal.

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

Podsumowując

1. Kasy na SEO nie masz

2. Oczekujesz ze ktoś nauczy ciebie jak to robić za darmo

3. Czytać forum nie chcesz ( bo tak już dawno wiedziales by co to takie preclowanie)

4. Wolisz fikać na starszych od siebie i latami i doświadczeniem

i teraz co chcesz?

1. Gdzie napisałem, że pieniędzy nie mam?

2. Raczej wskazania drogi i przypilnowania bym szedł prosto.

3. Ciekawe komu się nie chcę:

Nic mi nie mówiły słowa typu preclowanie, których ktoś użył wcześniej w tym wątku, dopóki tego nie sprawdziłem.

4. Będę ich po rękach całował za wszelką pomoc, którą mi dotychczas udzielili.

no już nie znęcajcie się nad człowiekiem ;)

zrób tak jak ci radzą doświadczeni ludzie

zacznij od darmowego kursu gdaqa, potem możesz płatny lexy lub jakikolwiek inny i/lub kup książkę polecaną przez MaxPan'a

jak już będziesz miał podstawy - będziesz wiedział co to anchor, h1, dns, GQT, podpierdalacz ;), spam, zaplecze, precel, katalog, swl, jak mniej więcej działa algo gugla itd itp

to przychodzisz tutaj i pytasz konkretnie lub sam szukasz odpowiedzi w szukajce forumowej

na tym forum nikt ci nie napisze krok po kroku co i jak masz robic - zresztą nie zrozumiesz o co chodzi - bo nie znasz podstawowych pojęć :)

powodzenia w zdobywaniu wiedzy

Tak jak napisałem wcześniej - Książkę napewno kupię, tylko nie wiem jeszcze jaka jest najlepsza, co do reszty to pkt 2 wyżej.

@Funky, nie chciałbym abyś odebrał to jako kolejną niegrzeczność, ale Twoja prośba naprawdę jest z gruntu naiwna - na żadnym forum (motoryzacyjnym, elektronicznym, żadnym) nikt Ci nie pomoże od początku do końca, nie ma czegoś takiego jak indywidualne korepetycje za free. Trzeba samemu czytać, myśleć. A zresztą nawet gdyby ktoś chciał Cię poprowadzić za rączkę, to nie wiedząc, co pozycjonuje, jaką dokładnie stronę, mógłby pomagać promować np. totalnie niezoptymalizowaną, z jakimiś rażącymi błędami, i na nic by się zdała jego pomoc :) Pozdrawiam :)

@qbeczek, +1 :)

pkt 2 wyżej, wyżej.

Na koniec jeszcze dodam - Bozia kurde oczek pozbawiła ?????????????

Kurza ślepota ?????????????

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showforum=33

Za przeproszeniem po uja wafla jest dział dla początkujących i po uja wafla piszą i udzielają się tak rzesze użytkowników ??

Wpada taki misiu i jeszcze na bezczela wali :

PS

spokojnie bym to przełknął gdyby miał nicka "Pępek wszechświata" :) a tak to tylko bezczel i leń patentowany ....

Odnoszę wrażenie, że dla Ciebię to całe forum jest wielki rynkiem.

Jak masz parę groszy to nie myśl i zainwestuj w książkę. Mam i polecam. Niestety nie wszystko jest jasne dla zielonych ale można sobie definicji poszukać w necie.

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

Odnoszę wrażenie, że dla Ciebię to całe forum jest wielki rynkiem.

Przez takich jak Ty raczej jest burdelem na kółkach ....

EOT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności